B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με απόλυτη επιτυχία το ΠΡΕΒΑΝΤΟΡΙΟ STYLE

‘’Θοδωρής Παπαγρηγοράκης’’   

 pr1

 

 

 

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστροφή, μετά από 3 χρόνια απουσίας του ΠΡΕΒΑΝΤΟΡΙΟ STYLE στα Χανιά της Κρήτης. Διοργανωτές του αγωνιστικού τριημέρου που φέτος ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Θοδωρή Παπαγρηγοράκη  ήταν  ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Χανίων τον Δήμο Χανίων και με την βοήθεια του Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων και του ΜΑΙΧ.  Το τριήμερο περιλάμβανε αγώνα ελεύθερης κατάβασης που ήταν ο πρώτος αγώνας κυπέλου DH στην Ελλάδα, αγώνα ΜΤΒ ανεξαρτήτων για παιδιά δημοτικού γυμνασίου, ποδηλατοπορεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες και τέλος διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ. Ο αγώνας ελεύθερης κατάβασης περιελάμβανε δύο διαφορετικούς αγώνες κατάβασης με ίδιο σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Και οι δύο αγώνες ήταν κάτι ξεχωριστό για τα Ελληνικά δεδομένα, μιας και οι δύο διαδρομές ήταν μικρές σε διάρκεια αλλά τόσο πλούσια σε οδήγηση και διασκέδαση…

pr2

 

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή με 3ώρες προπόνηση στη διαδρομή που θα διεξαγόταν ο αγώνας του Σαββάτου. Η διαδρομή ήταν αρκετά τεχνική με περάσματα που σχεδόν ακουμπάγανε τα δέντρα και με ένα drop λίγο μετά την μέση της διαδρομής που έκανε πολλούς από τους συμμετέχοντες να γευτούν λίγο από το Κρητικό χώμα. Στη συνέχεια ακολούθησε για άλλες 3ώρες προπόνηση στη διαδρομή της Κυριακής η οποία ήταν λιγότερο τεχνική αλλά πιο διασκεδαστική και απολαυστική.

Την επόμενη μέρα όλοι οι συμμετέχοντες ήταν έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο αγώνας περιελάμβανε 3 χρονομετρημένες καταβάσεις από τις οποίες μετρούσε η καλύτερη. Στην κατηγορία των hardtrail νικητή στο τέλος της ημέρας είχαμε τον Φραγκιουδάκη Γιάννη, στην junior τoν Κριεμάδη Σταμάτη , στην master τον Σακελαράκη Ερνέστο και στην elite  τον Ανδριώτη Κώστα(καλύτερος χρόνος ημέρας).

Όταν σκοτείνιασε όλοι μαζί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί σε ένα φιλικό ταβερνάκι λίγο έξω από τα Χανιά. Εκεί έγινε και μία κλήρωση όπου μοιράστηκαν αρκετά δώρα από τους χορηγούς.

pre9 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA pre7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την τελευταία μέρα Κυριακή 24 Μαρτίου το πρόγραμμα ξεκινούσε από νωρίς και περιελάμβανε ποδηλατοβόλτα με αφετηρία την Αγορά των Χανίων και τερματισμό στον προαυλιο χώρο του Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων Χανίων στην οποία έλαβαν μέρος και παιδιά  με ειδικές ανάγκες. Αμέσως μετά ακολούθησαν διασυλλογικοί αγώνες ΜΤΒ καθώς και αγώνες ανεξαρτήτων μέσα στο χώρο του Θεραπευτηρίου χρόνιων παθήσεων. Μετά τις απονομές διπλωμάτων και επάθλων ξεκίνησε ο δεύτερος αγώνας κατάβασης με το μυαλό όλων στραμμένο και για την γενική από τις δύο μέρες. Νικητής (μετά της 3 χρονομετρημένες καταβάσεις) κατηγορίας hardtrail o Φραγκιουδάκης Γιάννης, junior ο Κριεμάδης Σταμάτης , master o Σακελαράκης Ερνέστος και elite o Αργυριάδης Κώστας (καλύτερος χρόνος ημέρας).

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι απονομές με χειροποίητα έπαθλα που συμβόλιζαν τα Χανιά και την Κρήτη όπως και βράβευση με μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους μεγάλους χορηγούς ANEK LINES , IDEAL BIKES,SCOTT BIKES «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ»,ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ,ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ  και ΜΑΙΧ, όπως επίσης και τους χορηγούς Klik new generetion bar, Gatziouras bike park, Μονώσεις Ιγνάτιος Πούλαρης, Εργαστήριο κρητικών μαχαιριών Σκαλιδάκης, κέντρο χρώματος Χανίων, Χιωτάκης κρουασάν, Νερά Κρήτης, Creta fresh, Fruit line Μπουλιτσάκης-Καπνισάκης, Καριστιάνης columbia, Φυτίλης αντιπροσωπείες, image signs,Βουρλάκης Νίκος οικοδομικά υλικά.

Παρακάτω ακολουθούν  τα αποτελέσματα των αγώνων κάθε ημέρας , όπως και της γενικής κατάταξης.

pre4

pre1

pre2

pre3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.