B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

B&N Team – Γ. Μπατής και Καζάκης στο Taygetos Challenge

4ος στη γενική ο Μπατής! Πολύ καλή απόδοση από τον Καζάκη.

DSC01847

 

 

 

 

 

 

 

 

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου διεξήχθησαν στην γραφική Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης για 4η συνεχόμενη χρονιά οι δύο αγώνες του Taygetos Challenge, διοργάνωση που έχει καθιερωθεί πλέον και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις αγώνων βουνού στην Ελλάδα. Το μενού των αγώνων άνοιξε το Σάββατο 23/3 με το Vertical Speed και έκλεισε την Κυριακή 24/3 με το Τaygetos Marathon και Τaygetos Experience.

 t5Στο Τaygetos Marathon με απόσταση 37,4 χλμ. συμμετείχε και ο αθλητής του Bncycling/www.tsias.com Γιώργος Μπατής, ο οποίος πήρε μέρος για πρώτη φορά σε μαραθώνιο αγώνα ορεινού τρεξίματος.

 Σε ένα αγώνα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλη εναλλαγή τοπίων, αλλά και πεδίου στα μονοπάτια, αφού οι διαδρομές διασχίζουν πολύ σκληρά πέτρινα καλντερίμια, κακοτράχαλα κατηφορικά κομμάτια, φαράγγια πάνω σε βράχια και κροκάλες, αναβάσεις που δοκιμάζουν την αντοχή του αθλητή, βατούς χωματόδρομους αλλά και περάσματα από λιβάδια και δάση με μαλακά χωμάτινα μονοπάτια, ο αθλητής Γιώργος Μπατής με σταθερό ρυθμό καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να τερματίσει 4ος στην γενική κατάταξη μεταξύ 105 αθλητών και 3ος στην ηλικιακή κατηγορία 18-39, μια πραγματικά πολύ καλή επίδοση. Ο  Καζάκης Ευάγγελος τερμάτισε 18ος στην κατηγορία του και 38ος στη γενική σημειώνοντας πολύ καλή προσωπική επίδοση.

t2 DSC01774

t1 t3DSC01901

 

 

 

 

 

 

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

https://www.trailproject.gr/index.php/events/2013/taygetos-challenge-2013

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.