B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

36ος ΓΥΡΟΣ ΘΥΣΙΑΣ: 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

 

Δελτίο Τύπου

talos4

 

 

 

 

 

 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του συλλόγου στον αγώνα που διοργανώθηκε από τον ΠΟ ΠΑΤΡΩΝ. Την Κυριακή στην ατομική χρονομέτρηση ο Κακαβελάκης Ιωάννης στην κατηγορία εφήβων  τερμάτισε 3ος στην ατομική χρονομέτρηση ενώ την επόμενη μέρα στον αγώνα αντοχής ήταν 2ος στην κατηγορία του. Στην κατηγορία ανδρών την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Κορτσδιδάκης Μιχάλης στην ατομική χρονομέτρηση ο οποίος ήταν 8ος και ακολούθησε ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης 11ος . Στον αγώνα αντοχής ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης ήταν 8ος με πολύ καλή εμφάνιση, ο Κορτσιδάκης   είχε μηχανικό πρόβλημα ενώ διεκδικούσε θέση μέσα στην δεκάδα. Στους μάστερ α ο Ψαράκης Χριστόφορος κέρδισε τον αγώνα, ενώ ο συναθλητής του Πελεκάνάκης Χρήστος ήταν 3ος. Στους μαστερ β ο Λυδάκης Παύλος ήταν 5ος και στους μάστερ γ ο Ανεσιάδης Χρήστος 3ος. Συνοδοί της αποστολής ήταν ο Μαρεντάκης Π και ο Αγριμάκης μανώλης.

talos1talos2talos3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa, Μικρό Καφενείο, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ και καφε ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.