B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΜΕ 5 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Το σαββατοκύριακο 27- 28 Ιανουαρίου διεξήχθησαν στην Λάρισα το πανελλήνιο πρωτάθλημα cyclo – cross και ο πρωτος αγώνας της σειράς Hellenic XCC Series με τη συμμετοχή 5 αθλητών του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ οι οποίοι τερμάτισαν στις ακόλουθες θέσεις.

Στη 2Η θέση τερμάτισε  ο Αργυριάδης Γιώργος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CYCLO -CROSS στην κατηγορία  MASTER ΑΝΔΡΩΝ μετά από μια πολύ δυνατή μάχη που έδωσε με τον προπορευόμενο αθλητή .

Στους αγώνες HELLENIC XCC SERIES στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ, ο  Ρεγκούκος Δημήτρης  κατέκτησε την 7η θεση , ο Παπαγεωργίου Μαρίνος την 10η θεση και  ο Ορφανίδης Γίωργος με 28η θέση, τέλος στην κατηγορία MASTER ο Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος με την 21ηθέση .

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με την εξαιρετική τους εμφάνιση για το 2024.

2024_HELLENIC-XCC-1-Results

ΜΕ  5 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024ΜΕ  5 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024ΜΕ  5 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024ΜΕ  5 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024ΜΕ  5 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.