B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αρχίζει το Bike Expert Cup 2024

Πρόκειται για μία σειρά 10 αγώνων ορεινής ποδηλασία,  όπου οι αθλητές ανάλογα με την ηλικία θα συμμετέχουν σε αγώνες XCC, XCE και XCP, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Αρχίζει το Bike Expert Cup 2024

Το επίπεδο Α αναφέρεται στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων , Ανδρών- Γυναικών και Μάστερ Ανδρών-  Γυναικών, ενώ το επίπεδο Β στις κατηγορίες από Σούπερ Μίνι Αγόρια-Κορίτσια μέχρι και Παίδες- Κορασίδες.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες θα συγκεντρώνουν βαθμούς και σε συνδυασμό με τους βαθμούς από τους αγώνες του τελικού θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του BIKE EXPERT CUP 2024. Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί από το άθροισμα των βαθμών 6 αγώνων (αυτών με την καλύτερη βαθμολογία αν έχει αγωνισθεί σε παραπάνω από 6) και των βαθμών από τους δύο αγώνες του τελικού όπου και η συμμετοχή σε αυτόν είναι απαραίτητη . Στο σύνολο λοιπόν οι αγώνες  συμμέτοχής θα είναι 8 .

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι τα Σαββατοκύριακα που υπάρχουν αγώνες τόσο XCC όσο και XCP οι αθλητές του επιπέδου Β θα βαθμολογούνται στον αγώνα  XCC και οι αθλητές του επιπέδου Α για τον αγώνα XCΡ.

Υπάρχει μία μικρή επιφύλαξη για τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες στο Ζευγολατιό και την Ναύπακτο.

Τέλος στον τελικό θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα για τους νικητές!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.