B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2024

Υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/1 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) παρουσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παλλήνης, των αθλητών και των γονέων τους και πολλών άλλων φίλων του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Θάνος Οικονόμου, ο αντιδήμαρχος εξυπηρέτησης του δημότη Νίκος Κούτρας, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Γρηγόρης Δήμος, η πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Γέρακα Ανδριανή Βουξινού και η εντεταλμένη Σύμβουλος πολιτισμού Θεοδώρα Σιάρκου.                                                                                  ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2024

ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2024  ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2024

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, αρχικά πραγματοποιήθηκε μαζίκη ποδηλατοβόλτα -με την συμμετοχή και της δημοτικής αρχής- η οποία κατέκλησε κυριολεκτικά τους δρόμους του Γέρακα και κατέληξε στην έδρα του Συλλόγου. Εκεί ολοκληρώθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε πολύ ευχάριστο κλίμα και υπό άριστες καιρικές συνθήκες, με τον Δήμαρχο να δίνει τα συγχαρητήρια του για τις επιτυχίες της ομάδας, τις ευχές του για την νέα χρονιά και να κάνει γνωστές τις προθέσεις του για την ανάπτυξη της ποδηλασίας και του αθλητισμού συνολικά στην πόλη.

Κατόπιν, ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των αθλητών του συλλόγου για τις επιτυχίες τους το 2023, την προσπάθεια τους και την συνεισφορά του στην ανάδειξη του ΣΥΦΑΓΕ σε πρωταθλήτρια ομάδα ορεινής ποδηλασίας για το 2023.

Η εκδήλωση έκλεισε με εδέσματα που όπως πάντα προσφέρθηκαν από τους γονείς.

ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.