B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Στην κορυφή απλησίαστος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΣ

Με μια διαφορά κοντά στους 2000 βαθμούς από το δεύτερο σύλλογο διατήρησε ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑΣ τον τίτλο του “Πρωταθλητή Ελλάδος” στην ορεινή ποδηλασία, ενώ κατέκτησε και την 5η θέση στην γενική κατάταξη, όπου περιλαμβάνονται όλα τα αγωνίσματα της ποδηλασίας.

Όλο το δυναμικό του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ έδωσε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τον καλύτερό του εαυτό και κατάφερε να αναδείξει για ακόμα μία χρονιά το σύλλογο πρωταθλητή Ελλάδος στην ορεινή ποδηλασία.

  • Είναι σημαντικό να πούμε ότι αυτή η επιτυχία του συλλόγου βασίζεται αποκλειστικά στο δυναμικό του καθώς έχει διπλάσιο αριθμό ενεργών αθλητών από τον επόμενο σε μέγεθος σύλλογο, ενώ παράλληλα ένας σύλλογος με ελάχιστες μεταγραφές.
  • Οφείλεται επίσης στη μεγάλη αθλητική δραστηριότητα των αθλητών του, αφού ο σύλλογος είχε τους τριπλάσιους αγώνες από τους άλλους συλλόγους, αλλά και στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του.
  • Αξίζει να σημειωθεί πως αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. κατέκτησαν την πρώτη θέση σε όλες τις αναπτυξιακές κατηγορίες, σε πολλές από αυτές μάλιστα παραπάνω από 3 αθλητές βρίσκονται εντός της πρώτης εξάδας της κατηγορίας του.

Τέλος δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι 7 αθλητές αναδείχθηκαν πρωταθλητές στη βαθμολογία στην ηλικιακή τους κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα πρωταθλητές Ελλάδος στην ηλικιακή τους κατηγορία αναδείχθηκαν οι εξής αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ:

Μίνι Μεγάλα Αγόρια: Σπυριδώνης Ευάγγελος

Μίνι Μεγάλα Κορίτσια: Μπρανίκα Μαρία- Ελένη

Μίνι Μικρά Αγόρια: Μακρυγιάννης Φίλιππος

Μίνι Μικρά Κορίτσια: Παπαγεωργίου Διονυσία

Σούπερ Μίνι Αγόρια: Ηλιάδης Βίκτωρας

Μάστερ Α: Αργυριάδης Γεώργιος

Μάστερ Β Γυναικών: Βουτυρά Δέσποινα

Ακολουθούν οι αναλυτικές βαθμολογίες:

2023 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΤΒ ΜΤΒ ΑΝΔΡΩΝ ΜΤΒ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΤΒ ΕΦΗΒΩΝ ΜΤΒ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡΣ Α ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡΣ Β ΓΥΝ. ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡΣ Β ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡΣ Γ ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡΣ ΓΥΝ.Α ΜΤΒ ΜΑΣΤΕΡΣ Δ ΜΤΒ ΜΑΤΣΕΡΣ Γ ΓΥΝ. ΜΤΒ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΤΒ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΤΒ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΤΒ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΤΒ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝΜΤΒ ΠΑΙΔΩΝΜΤΒ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝΜΤΒ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑΜΤΒ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι είναι μια κοιτίδα ανάπτυξης της ποδηλασίας στο Δήμο Παλλήνης, διδάσκοντας σε μικρούς και μεγάλους τα μυστικά της και τις αξίες του αθλητισμού.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους, τους ευχόμαστε καλές γιορτές και ακόμα περισσότερες επιτυχίες την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.