B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

bFlex Athens ή πόσο εύκολο είναι να βάλεις στη ζωή σου το ποδήλατο!

Τι μπορεί να κάνει καλά ένας Ολλανδός στην Αθήνα; Μα φυσικά… ποδήλατο! Αυτή είναι η ιστορία του

Robert van der Meer ο οποίος ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα και έχει δημιουργήσει την bFlex, μία εταιρεία που κάνει leasing ποδηλάτων
Ο Robert ενδιαφέρεται για την φύση, το περιβάλλον, τη βιώσιμη κινητικότητα και αποφάσισε, αντί απλώς να το συζητά, να κάνει κάτι γι’ αυτό και μάλιστα σε μια πόλη που, ενώ εκ πρώτης όψεως δεν μοιάζει φιλική στο ποδήλατο, τελικά – όπως συμφωνήσαμε και οι δύο – είναι μια πόλη που μπορεί κάποιος να ποδηλατήσει πολύ ευχάριστα και πρακτικά να φτάσει παντού!

Η κουβέντα μας έγινε στο χώρο της bFlex στην Αθήνα, μιας εταιρείας που – ακολουθώντας τα πρότυπα πολλών επιτυχημένων αντίστοιχων προσπαθειών στο εξωτερικό – σας εξασφαλίζει ποδήλατο, έναντι ενός μηνιαίου μισθώματος, αναλαμβάνοντας μάλιστα όλα τα πιθανά κόστη και βλάβες του ποδηλάτου.
Μια εξαιρετική πρόταση δηλαδή για όποιον θέλει να βάλει στη ζωή του το ποδήλατο και δεν είναι σίγουρος για τα αποτελέσματα…
Αλλά και για μια εταιρεία, που θα ήθελε να προτείνει το ποδήλατο ως μέσο εναλλακτικής μετακίνησης στους συνεργάτες της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.