B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με αέρα Πρωταθλητή ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στην 1η θέση της βαθμολογίας στην ορεινή ποδηλασία

Με μία διαφορά μεγαλύτερη των 1000 βαθμών φιγουράρει ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στην 1η θέση της βαθμολογία της ορεινής ποδηλασίας, ενώ παράλληλα βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής βαθμολογίας.

Με ολοκληρωμένα τα δύο τρίτα των αγώνων της χρονιάς ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της ορεινής ποδηλασίας και είναι ο κύριος διεκδικητής του τίτλου το Πρωταθλητή Συλλόγου στην Ελλάδα. Παράλληλα αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ προηγούνται στη μέχρι στιγμής βαθμολογία των κατηγοριών: Εφήβων, Μίνι Μεγάλα Αγόρια, Μίνι Μεγάλα Κορίτσια, Μίνι Μικρά Αγόρια, Μίνι Μικρά Κορίτσια, Μάστερ Γυναικών Β και Μάστερ Γυναικών Γ.

Εκπληκτική είναι και η διαφορά στους ενεργούς αθλητές καθώς έχει 98 αθλητές με το δεύτερο σε δυναμικότητα σύλλογο στην ορεινή ποδηλασία να έχει 49 αθλητές.

Τέλος ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ βρίσκεται στην 5η θέση στη Γενική Βαθμολογία με μικρή διαφορά από την 4η και φαίνεται πώς μπορεί να βελτιώσει την περσινή του θέση όταν και είχε τελειώσει τη χρονιά στην 6η θέση.

Με αέρα Πρωταθλητή ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στην 1η θέση της βαθμολογίας στην ορεινή ποδηλασίαΜε αέρα Πρωταθλητή ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στην 1η θέση της βαθμολογίας στην ορεινή ποδηλασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.