B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

23 Ομάδες στο Σούπερ Καπ της Ναυπάκτου

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται να υπάρξει στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας Super Cup και Ναύπακτος 2023 που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στην Ναύπακτο.

 Περισσότεροι από 170 αθλητές θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στην Ναύπακτο στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας που διεξάγει ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο Πράσινο-Μπλε.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Απριλίου θα διεξαχθεί αγώνας XCE για τις κατηγορίες Παίδες-Κορασίδες-Παμπαίδες-Παγκορασίδες-Μίνι Μεγάλα Αγόρια-Κορίτσια – Μίνι Μικρά Αγόρια-Κορίτσια και Super Μίνι Αγόρια –Κορίτσια, ενώ την Κυριακή 23 Απριλίου θα διεξαχθεί αγώνας XCC για τις ίδιες κατηγορίες. Οι αγώνες αυτοί είναι 3οι της σειράς Super Cup και είναι αφιερωμένοι στη μνήμη της Ελένης Καμπαδάκη, κριτής και στέλεχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Την Κυριακή παράλληλα με τους αγώνες του Super Cup θα διεξαχθούν οι αγώνες Ναύπακτος 2023, αγώνες  XCC για τις κατηγορίες Εφήβων –Νεανίδων-Ανδρών –Γυναικών και Μάστερ Ανδρών –Γυναικών.

Στους αγώνες έχουν δηλώσει να λάβουν μέρος 23 ομάδες από όλη την Ελλάδα και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 170 αθλητές.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία και να ευχαριστηθούν τον αγώνα.

Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα του αγώνα

23 Ομάδες στο Σούπερ Καπ της Ναυπάκτου

23 Ομάδες στο Σούπερ Καπ της Ναυπάκτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.