B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι αγώνες για το 3ο SUPER CUP στη Ναύπακτο, που διοργανώθηκαν από τον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ σε συνεργασία με το Πράσινο-Μπλε

και είναι αφιερωμένοι στη μνήμη της Ελένης Καμπαδάκη σε συνδυασμό με τη στήριξη των παιδιών με αυτισμό. Στον διήμερο αγώνα συμμετείχαν συνολικά 25 σωματεία ενώ οι αθλητές ξεπερνούσαν τους 170. Ενδεικτικά οι συμμετοχές ήταν από σωματεία της Κρήτης, των Τρικάλων, της Έδεσσας, της Φλώρινας, της Κω, της Ρόδου, του Πύργου, της Ηγουμενίτσας, της Αττικής, της Τρίπολης και της Θεσσαλονίκης. Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων αλλά και των συνοδών ήταν θετικές και ελπίζουμε να ήταν για όλους μια ευχάριστη διαδικασία. Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και ιδανικός για τη διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης πραγματοποιήθηκαν και αγώνες για παιδιά 3-6 ετών με ποδήλατα ισορροπίας τα οποία διέθεσε το Πράσινο-Μπλε.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές πολλά συγχαρητήρια και ελπίζουμε να ήταν για όλους ένα ευχάριστο ποδηλατικό Σαββατοκύριακο. Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα των αγώνων.

Τελικά Αποτελέσματα XCC

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ SUPER CUP RACE XCE ATOMIKH

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ XCE

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 3o SUPER CUP ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.