B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ.Φ.Α. ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

Την στήριξη του στα παιδιά με αυτισμό θα παράσχει ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα μέσα από τη διοργάνωση δύο αγώνων ποδηλασίας που θα πραγματοποιηθούν σε Ναύπακτο και Γέρακα τα Σαββατοκύριακα 22-23 Απριλίου και 27-28 Μαΐου αντίστοιχα.
Ειδικότερα, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ σε συνεργασία με το Bike Expert και με τη συμβολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργανώνουν τους αγώνες -Διασυλλογικούς και Open ορεινής ποδηλασίας- στα πλαίσια του κυπέλου 5 διήμερων αγώνων με την ονομασία «SUPER CUP 2023». Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και είναι ενταγμένοι στο αγωνιστικό της καλεντάρι για το 2023. Εκτός από τον εθελοντικό τους χαρακτήρα, καθώς μετά από κάθε αγώνα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό κατατίθεται στον λογαριασμό της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Race for Autism Gr, έχουν παράλληλα σκοπό να τιμήσουν την μνήμη της Ελένης Καμπαδάκη -κριτής της ΕΟΠ- που συμμετείχε με ζήλο και πάντα εθελοντικά στις δράσεις της συγκεκριμένης εταιρείας.
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Race for Autism Gr» δημιουργήθηκε για την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις διαταραχές του φάσματος του αυτισμού, καθώς και τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων και των οικογενειών τους. Η Race for Autism Gr σκοπό έχει τη διοργάνωση ερασιτεχνικών αθλητικών εκδηλώσεων & αγώνων για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον αυτισμό καθώς και τη στήριξη ατόμων με νευροδιαφορετικότητα στην ισότιμη συμμετοχή τους στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας.
Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ πρεσβεύει την ισότητα στην πρόσβαση όλων των ανήλικων και ενήλικων ατόμων στον αθλητισμό και γι΄ αυτό θεωρεί πολύ σημαντική την ενίσχυση αυτών των προσπαθειών. Τέτοιου είδους αγώνες είναι μία μοναδική ευκαιρία ώστε οι συμμετέχοντες αθλητές και οι κάτοικοι των περιοχών όπου πραγματοποιούνται να έρθουν σε επαφή με τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό και να ευαισθητοποιήθουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.