B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στα «Αγκουσελιανά 2020» στην Κρήτη

Ο Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEK LINES διοργανώσε διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας XCO (και XCC για τις μικρές κατηγορίες) με την επωνυμία «ΑΓΚΟΥΣΕΛΙΑΝΑ 2020» στις 13/09/2020 στην περιοχή Αγκουσελιανών Ρεθύμνου στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι, Μάστερς, Sportive/Όπεν (Υποκατηγορίες: Ανδρών 15-39, 40+, Γυναικών 17+).

Ο αγώνας περιλαμβανόταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και έδινε βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. έδωσε το παρών στον αγώνα με τους Ιριμία Ηλέκτρα – Ευφροσύνη,  Ιριμία Νικόλα – Πάρη και  Τσομπάνογλου Στέλλα.

Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διακρίθηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Ειδικότερα η Ιριμία Ηλέκτρα κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Κορίτσια, ο Ιριμία Νικόλας κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία Παίδες και η Τσομπάνογλου Στέλλα κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Οπεν Γυναίκες.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στα «Αγκουσελιανά 2020» στην Κρήτη Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στα «Αγκουσελιανά 2020» στην Κρήτη Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στα «Αγκουσελιανά 2020» στην Κρήτη

Πολλά συγχαρητήρια και στους τρείς αθλητές και ευχόμαστε ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε όλους!

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στα «Αγκουσελιανά 2020» στην Κρήτη

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.