B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πρώτα αποτελέσματα του αγώνα “ΜΤΒ Γέρακας 2020 Vol.1”

Και ενώ ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη έχουμε ήδη τα πρώτα αποτελέσματα του αγώνα «ΜΤΒ Γέρακας 2020 Vol.1» που διοργανώνει ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα) σήμερα στην περιοχή του Γέρακα.

Μέχρις στιγμής, έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες κατηγορίες των διασυλλογικών κατηγοριών των Μίνι Μικρών, Μίνι Μεγάλων (αγόρια –κορίτσια) και Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. συμμετέχει στο σημερινό αγώνα με πολλούς αθλητές του σε όλες τις κατηγορίες.

Ειδικότερα, στα Μίνι Μικρά Αγόρια διακρίθηκε ο Αργυριάδης Παναγιώτης που κατέκτησε την 1η θέση και στα Μίνι Μικρά Κορίτσια διακρίθηκε στη 2η θέση η Μαρία Μπεζά και στην 3η θέση η Μιχαλακοπούλου Άννα.

Στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια διακρίθηκε ο Πεταλάς Θοδωρής που κατέκτησε την 4η θέση και στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια διακρίθηκε η Ιριμία Ηλέκτρα-Ευφροσύνη που κατέκτησε τη 2η θέση.

Στους Παμπαίδες, διακρίθηκε ο Εγγλέζος Σταμάτης που κατέκτησε την 1η θέση και ο Σταματόπουλος Ανδρέας που κατέκτησε τη 2η θέση.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από τα Μίνι Μικρά (αγορ-κορ), Μίνι Μεγάλα (αγορ-κορ) και Παμπαίδες -Παγκορασίδες.

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣ

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡ ΔΙΑΣ

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣ

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡ ΔΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΙΑΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΔΙΑΣ

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και καλή τύχη στους υπόλοιπους αθλητές.

Πρώτα αποτελέσματα του αγώνα “ΜΤΒ Γέρακας 2020 Vol.1”

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.