B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Νέα τμήματα στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!

Τώρα που ανοίγει ο καιρός και η διάθεση, Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ) ξεκινάει νέα τμήματα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) για μικρούς και μεγάλους, φίλους της ποδηλασίας και λάτρεις του αθλητισμού προκειμένου να ενταχθούν στην δυναμική ομάδα αθλητών του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Νέα τμήματα στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και πραγματοποιεί μαθήματα ορεινής ποδηλασίας (Mountain biking) για παιδιά από 4 ετών αλλά και ενηλίκων. Ο Σύλλογος, θέλοντας να δημιουργήσει  ένα φυτώριο νέων ταλέντων, κάνει μεθοδική δουλειά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ποδηλασία και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία ακαδημία πρότυπο, που θα πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα και θα διαδίδει το φίλαθλο πνεύμα.

Νέα τμήματα στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!Νέα τμήματα στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!

Από ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ), ποδηλασία δρόμου (ROAD), ποδηλασία πίστας, έως και  BMX, Enduro και ποδηλασία κατάβασης (downhill), για ό,τι χρειαστείτε και για όλους τους φίλους της ποδηλασίας, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. είναι εδώ  είτε για να ανακαλύψετε τον υπέροχο κόσμο που προσφέρει το ποδήλατο και η αθλητική ενασχόληση (και όχι μόνο) με αυτό είτε για να απολαύσετε το ποδήλατο όπως πραγματικά επιθυμείτε εσείς.

Νέα τμήματα στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.! Νέα τμήματα στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Γέρακα ωστόσο τα μέλη του προέρχονται από πολλές περιοχές της Αττικής όπως Πεντέλη, Χαλάνδρι,  Χολαργός, Παιανία, Γλυκά Νερά, Ανθούσα,  Πικέρμι,  Αγία Παρασκευή,  Παπάγος, Βριλήσσια, Μαρούσι, Ψυχικό, Παλλήνη, Μελίσσια και λοιπές γειτονικές περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου επικοινωνήστε με email στο: admin@bncycling.com ή/και τηλεφωνικά στο 210-6613120.

Νέα τμήματα στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.