B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. με 2 πρωταθλητές Αττικής!

Μεγάλη διάκριση έλαβαν οι Αργυριάδης Παναγιώτης και Εγγλέζος Σταμάτης, αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ., οι οποίοι κατέκτησαν δύο (2) χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες Μίνι Μικρά και Παμπαίδες αντίστοιχα στο Πρωτάθλημα Αττικής.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. με 2 πρωταθλητές Αττικής!Αργυριάδης Παναγιώτης, 1η θέση, Μίνι Μικρά

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. με 2 πρωταθλητές Αττικής!Εγγλέζος Σταμάτης 1η θέση & Σταματόπουλος Ανδρέας 3η θέση, Παμπαίδες

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας Cross Country που διεξήγαγε Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (Ε.ΠΟ.Σ.Κ.) σε συνεργασία με τον Π.Σ. Μάνδρας «Δυτική Ακτή» την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. συμμετείχε με 14 συνολικά αθλητές και ξεχώρισε ανάμεσα σε σχεδόν 20 σωματεία που έλαβαν μέρος σε έναν σημαντικό αγώνα για όλους τους αθλητές, αποσπώντας  2 χρυσά μετάλλια από τις 6 κατηγορίες συνολικά.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. με 2 πρωταθλητές Αττικής!

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. με 2 πρωταθλητές Αττικής!

Εκτός από τα δύο χρυσά μετάλλια, μεγάλη έκπληξη ήταν ο Σταματόπουλος Ανδρέας ο οποίος αν και ο νεότερος στην κατηγορία του (Παμπαίδες) κατάφερε και ξεχώρισε κατακτώντας την 3η θέση. Επίσης, σημαντική διάκριση για την Ταλαδιανού Άννα η οποία με τρείς (3) μόνο αγώνες στο ενεργητικό της κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Κορίτσια. Τέλος, βάθρα είχαν και οι Μπεζά Μαρία και Μιχαλακοπούλου Άννα που κατέκτησαν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Μίνι Μικρά Κορίτσια.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. με 2 πρωταθλητές Αττικής!Ταλαδιανού Άννα, 3η θέση, Μίνι Μεγάλα Κορίτσια

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. με 2 πρωταθλητές Αττικής!

Μπεζά μαρία 4η θέση & Μιχαλακοπούλου Άννα 5η θέση, Μίνι Μικρά Κορίτσια

Όλοι οι αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ήταν μια ευχάριστη εκδήλωση για όλους, με πολλές συμμετοχές και αθλητικό πνεύμα.

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. με 2 πρωταθλητές Αττικής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.