B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ολοκληρώθηκε ο 3ος Πρωταθλήματος Νέων – Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε και ο τρίτος αγώνας του Πρωταθλήματος Νέων Αθλητών αγώνων βουνού στην Καρδαμύλη, την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Ο καταπληκτικός καιρός την ημέρα του αγώνα βοήθησε τα μέγιστα στην προσπάθεια των αθλητών. Στο Πρωτάθλημα μετρούσε η διαδρομή των 20 χλμ με 1200 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Μετά από πολύ δυνατή μάχη νικητής στην κατηγορία Νέων ο Κώστας Λοιδωρής με χρόνο 1:55:32, δεύτερος ο Γιώργος Γιαννάτος με χρόνο 1:55:38 και τρίτος ο Νίκος-Δήμος Νικολακέας με χρόνο 2:12:00.  Συνολικά 7 νέοι αθλητές συμμετείχαν στον τρίτο αγώνα και αναμεσά τους δύο κοπέλλες.

Στο Πρωτάθλημα συνεχίζει να προηγείται ο Σπύρος Γκαμπράνης, δεύτερος ο Νίκος Ξάνθης και στην τρίτη θέση ισοβαθμούν ο Σταύρος Ζαχαρίου και ο Κώστας Λοιδωρής. Να σημειώσουμε όμως πως οι δύο πρώτοι έχουν από δύο αγώνες μέχρι στιγμής.

Να θυμήσουμε πως στο Πρωτάθλημα, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι γεννήθηκαν το 1992 και νωρίτερα, αποτελείται από 8 αγώνες σε όλη την Ελλάδα και για να πάρει κατάταξη ένας αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε τουλάχιστον 4 από αυτούς ενώ στην περίπτωση που κάποιος αθλητής τρέξει σε περισσότερους αγώνες θα ληφθούν υπόψη τα 4 καλύτερα αποτελέσματά του. Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο αθλητών κερδίζει ο νεότερος σε ηλικία αθλητής.

Επόμενος αγώνας το Μονοπάτι Παρνασσού, στην Αμφίκλεια, στις 28 Απριλίου.

Καλή συνέχεια σε όλους.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ by SALOMON

RESULTS TC_FINAL2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.