B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Προκήρυξη αγώνων T.L.P. για το 2013.

δελτίο τύπου

Οι αγώνες που θα διοργανώσουμε για το 2013 θα γίνουν σε τέσσερις διαφορετικές ημερομηνίες σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της χώρας, σε κάθε ημερομηνία θα έχουμε δύο αγώνες διαφορετικής απόστασης με ταυτόχρονη εκκίνηση.

Επίσης στους αγώνες της ερχόμενης σεζόν θα υπάρξει και βαθμολογία την οποία θα ‘’μαζεύει’’ ο αθλητής και η αθλήτρια από πέντε διαφορετικά σημεία και θα βγαίνει ως εξής:

Α) Ο πρώτος και η πρώτη της γενικής σε κάθε αγώνα θα ξεκινάει με μια βάση 250 βαθμών, στους υπόλοιπους τερματίζοντες θα αφαιρούνται τόσοι πόντοι (απ την βάση των 250) όσα και τα λεπτά που τερμάτισαν αργότερα απ τον πρώτο και την πρώτη. Παράδειγμα αν ο πρώτος σε έναν αγώνα T.L.P.112,9 τερματίσει σε 4 ώρες και 20 λεπτά και ο τελευταίος σε 6 ώρες και 20 λεπτά ο πρώτος θα πάρει 250 βαθμούς και ο τελευταίος 130 βαθμούς (2hX60’=120, 250-120=130).

Β) Ο πρώτος και η πρώτη στο κολύμπι 10 βαθμούς μπόνους.

Γ) Ο πρώτος και η πρώτη στο ποδήλατο 10 βαθμούς μπόνους.

Δ) Ο πρώτος και η πρώτη στο τρέξιμο 10 βαθμούς μπόνους.

Ε) Η συμμετοχή σε κάθε αγώνα T.L.P. 30 βαθμούς μπόνους.

Η βαθμολογία της χρονιάς θα προκύψει απ το άθροισμα των βαθμών τριών αγώνων απ τα σημεία Α, Β, Γ, Δ και όχι τεσσάρων και αυτό για να χουν το περιθώριο οι αθλητές να λείψουν σε έναν αγώνα οι αν δεν λείψουν να αφαιρείται ο αγώνας με την χειρότερη επίδοση, το μπόνους συμμετοχής (Ε σημείο) το παίρνουν απ όσους αγώνες συμμετάσχουν, δεν αφαιρείται (δηλαδή και απ τους τέσσερις).

Οι πρώτοι και οι πρώτες τρεις κερδίζουν σημαντικά δώρα και οφέλη απ την διοργάνωση τα οποία θα ανακοινωθούν με την λήξη της σεζόν.

Όπως δεσμευτήκαμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας για την φετινή σεζόν δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στο κόστος συμμετοχής, αντίθετα θα υπάρξουν και εκπτώσεις για αθλητές που στηρίζουν τους αγώνες T.L.P., ανέργους και φοιτητές. Η προϋπόθεση για να ισχύσει το φοιτητικό και του άνεργου είναι η επίδειξη φοιτητικού πάσου και κάρτας ανεργίας.

Η έκπτωση που δικαιούνται οι αθλητές που συμμετείχαν σε κάποιον απ τους αγώνες T.L.P. το 2012 (open κατηγορία) είναι 10ε στην ονομαστική αξία του fee. Αυτό θα ισχύσει και για τους αθλητές που δεν έχουν μέχρι τώρα συμμετοχή σε αγώνα T.L.P. και θα συμμετάσχουν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς (20-01-2013 Σχινιάς στο μαγαζί ‘’ΚΑΡΑΒΙ’’) για τους επόμενους αγώνες της σεζόν.

Επίσης η μεταφορά (εφ όσων συμπληρώνεται πούλμαν 50 θέσεων) για τους αγώνες που δεν γίνονται σε νησί και θα είναι αυθημερόν (Σχινιά, Ναύπλιο, Καλαμάτα) θα είναι εντελώς δωρεάν για τους αθλητές του ατομικού. Συνοδοί και αθλητές του ομαδικού θα πληρώνουν ένα συμβολικό ποσό.

Οι φοιτητές και οι άνεργοι θα έχουν ακριβώς τις ίδιες παροχές και θα δικαιούνται έκπτωση 40% επί της ονομαστικής αξίας του fee.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ T.L.P.

ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P 25,75: 40ε (Παλαιός αθλητής 30ε , άνεργος ή φοιτητής 24ε )

ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P 51,5 : 70ε (Παλαιός αθλητής 60ε , άνεργος ή φοιτητής 42ε )

ΑΤΟΜΙΚΟ T.L.P 112,9: 85ε (Παλαιός αθλητής 75ε , άνεργος ή φοιτητής 51ε )

ΟΜΑΔΙΚΟ T.L.P. 25,75: 60ε

ΟΜΑΔΙΚΟ T.L.P. 51,5: 90ε

ΟΜΑΔΙΚΟ T.L.P. 112,9: 105ε

Στο ομαδικό δεν ισχύουν εκπτώσεις και δωρεάν μεταφορά.

Αγωνιστικό πακέτο αθλητή (τι δικαιούται ο κάθε συμμετέχοντας που πληρώνει fee).

Α) Αναμνηστικό βαμβακερό μπλουζάκι του αγώνα (σε κάθε αγώνα διαφορετικό).

Β) Αναμνηστικό μετάλλιο και πτυχίο τερματισμού σε ηλεκτρονική μορφή.

Γ) Απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών.

Δ) Ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Ε) Τροφοδοσία σε νερά και σνακ κατά την διάρκεια του αγώνα.

ΣΤ) Πάστα πάρτι πριν ή μετά τον αγώνα.

Ζ) Δωρεάν μεταφορά (μόνο για το ατομικό και εφ όσων συμπληρωθεί πούλμαν) για τους αγώνες Σχινιά, Ναύπλιο, Καλαμάτα.

Η) Ειδικά μετάλλια για τους τρεις πρώτους και πρώτες σε κάθε κατηγορία, κύπελλο για τον πρώτο και πρώτη.

Θ) Ειδικά μετάλλια για τους τρεις πρώτους και πρώτες της γενικής, κύπελλο για τον πρώτο και την πρώτη.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιοποιηθεί φωτογραφικό υλικό με τα προϊόντα και αναμνηστικά που δικαιούνται οι αθλητές και αθλήτριες.

ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Α) Σχινιάς (μαγαζί ΚΑΡΑΒΙ) στις 20/01/2013 δύο αγώνες με δύο αγωνίσματα ο καθένας.

T.L.P. 25,75: 6km τρέξιμο, 22km ποδήλατο, 6km τρέξιμο.

T.L.P. 51,5 : 12km τρέξιμο, 42km ποδήλατο, 6 km τρέξιμο.

 

Β) Ναύπλιο στις 28/04/2013 δύο αγώνες με τρία αγωνίσματα ο καθένας.

T.L.P. 25,75: 750m κολύμβηση, 20km ποδήλατο, 5km τρέξιμο.

T.L.P. 112,9 : 1900m κολύμβηση, 90km ποδήλατο, 21km τρέξιμο.

 

Γ) Κρήτη στις 08/09/2013 δύο αγώνες με τρία αγωνίσματα ο καθένας.

T.L.P. 25,75: 750m κολύμβηση, 20km ποδήλατο, 5km τρέξιμο.

T.L.P. 51,5: 1500m κολύμβηση, 40km ποδήλατο, 10km τρέξιμο.

 

Δ) Καλαμάτα στις 06/10/2013 δύο αγώνες με τρία αγωνίσματα ο καθένας.

T.L.P. 25,75: 750m κολύμβηση, 20km ποδήλατο, 5km τρέξιμο.

T.L.P. 112,9: 1900m κολύμβηση, 90km ποδήλατο, 21km τρέξιμο.

Για την κάθε περιοχή που θα γίνονται αγώνες T.L.P. θα υπάρχει και λεπτομερή περιγραφή των προδιαγραφών των αγώνων με χάρτες και φωτογραφίες κατά το άνοιγμα των εγγραφών.

Οι εγγραφές για τους αγώνες του Σχινιά θ ανοίξουν την Δευτέρα 18-11-2012 και ώρα 18.00 μ.μ.

Ο λόγος που επιλέξαμε το ΚΑΡΑΒΙ για να γίνουν οι αγώνες του Ν. Αττικής είναι γιατί οι διαδρομές είναι γνωστές και ασφαλείς από προηγούμενους αγώνες άλλων διοργανωτών και γιατί οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τον χώρο τους και προϊόντα προκειμένου να βοηθήσουν το άθλημα και να μπορούμε να έχουμε χαμηλό fee.

Σε ότι αφορά την επιλογή της πόλης του Ναυπλίου είναι γιατί ο Δήμος (και προσωπικά ο Δήμαρχος) επέδειξαν μεγάλη ευελιξία στο αίτημα μας για την διοργάνωση των αγώνων διευκολύνοντας την προσπάθεια για καλύτερους και ασφαλείς αγώνες. Επίσης τα τερέν είναι flat με ελάχιστα υψομετρικά, κάτι που πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί τους πρώτους αγώνες της χρονιάς (που είμαστε ακόμη κρύοι) και σαν αγώνες προετοιμασίας για αθλητές που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για ironman & half ironman, και για λιγότερο έμπειρους ή λιγότερο προπονημένους που θέλουν να δοκιμάσουν έναν μεγάλης απόστασης αγώνα.

Τέλος για την όμορφη Κρήτη έχω την τιμή και την χαρά να συνεργαστώ με τον Νίκο Ταμπακάκη, τον Γιώργο Λεβεντάκη και την εταιρία που εκπροσωπούν την SP HELLAS σε συν διοργάνωση αγώνων της σειράς T.L.P. Για την εμπειρία και την αξιοπιστία των συνεργατών μου για τους αγώνες της Κρήτης εγώ δεν έχω να πω τίποτα γιατί είναι γνωστή απ την επιτυχή πορεία τους στον χώρο, άλλωστε πρόσφατα διοργάνωσαν αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου ποδηλασίας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Λάμπρος Κωτσίοπουλος

Ποδηλάτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.