B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Test ride: Vee Speed – R: VRB.324

Δοκιμάσαμε το Speed –R (έκδοση 1.95) και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα:

Η χρήση έγινε σε ζάντες Mavic Fulcrum στις οποίες τα ελαστικά ταίριαξαν απόλυτα και χωρίς κόπο. Το test πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικά εδάφη και συνθήκες. Με την πρώτη βόλτα το ελαστικό φάνηκε να ανταποκρίνεται πολύ καλά. Τελείως αθόρυβο στην άσφαλτο με το μικρό τακούνι με την πιο πυκνή πλέξη στο κέντρο κάνει την κύλιση πολύ ομαλή και χωρίς αντιστάσεις.

Test ride: Vee Speed - R: VRB.324

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε χωμάτινες διαδρομές το Speed-R έχει να επιδείξει μία σειρά από πλεονεκτήματα. Πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά με την κύλιση να ικανοποιεί πλήρως τον αναβάτη στα περισσότερα σημεία. Ένα γρήγορο ελαστικό που έχει τον έλεγχο και στις στροφές όταν δε γίνονται υπερβολές (δε θέλει πίεση στο κέντρο της στροφής). Αν και είναι πιο κατάλληλο για σχετικά στεγνό έδαφος, το αραιό τακούνι που έχει στα πλαϊνά βοηθάει στην αποβολή της λάσπης. Η δοκιμή σε αγωνιστικές συνθήκες έδειξε την υπεροχή του στην ταχύτητα και την κατευθυντικότητα. Αν και στην ανάβαση το μικρό του τακούνι δεν αποτελεί σύμμαχό, στα κατηφορικά σημεία κερδίζετε έδαφος χάρη στην ομαλή κύλιση του.

Σε γενικές γραμμές το Speed –R είναι ένα ελαστικό τύπου marathon – για χρήση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες με μέγιστη απόδοση σε στεγνό, μικτό έδαφος.

Test ride: Vee Speed - R: VRB.324Vee Speed – R: VRB.324 The Vee Speed – R .

Η κωνική  και επικλινής πλέξη στο κέντρο  μαζί με την κλιμακωτή μετάβαση παρέχουν έλεγχο και καλή πρόσφυση. Το πλευρικό τμήμα του πέλματος που είναι σε σχήμα διαμαντιού προσφέρει καλύτερο έλεγχο και κύλιση στις στροφές. Με αναδιπλούμενη στεφάνη (FB), Διπλής Ενίσχυσης (DC) και 120 TPI) είναι ιδανικό για κανονική – μέτρια χρήση σε μονοπάτια.

…..

To τεστ πραγματοποιήθηκε από τον Κώστα Άνθιμο, αθλητή αγώνων mtb

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.