B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Bike Festival 2023: Οι μάχη (των leader) για τα Jersey

Μεγάλες και συναρπαστικές μάχες αναμένεται να δώσουν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο φετινό Bike Odyssey, προκειμένου να πάρουν τη φανέλα του πρωτοπόρου.

Πιο συγκεκριμένα ο νικητής της κάθε κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών- Μάστερ Ανδρών- Μάστερ Γυναικών , όπεν και E-Bike, μετά το τέλος του κάθε ετάπ θα παραλαμβάνει κατά τη διάρκεια της απονομής τη φανέλα του πρωτοπόρου. Μάλιστα χάρη στο γεγονός ότι ο αγώνας έχει 3 ετάπ προβλέπονται τρομερές μάχες προκειμένου οι μεν προπορευόμενοι του προηγούμενου ετάπ να διατηρήσουν τη φανέλα και οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν προκειμένου αυτή να αλλάξει χέρια.
Τα χρώματα των φετινών φανέλων οι οποίες θα είναι της εταιρείας Verge μοιραστούν ως εξής:
Άνδρες Πορτοκαλί, Γυναίκες Ροζ, Μάστερ Ανδρών Κόκκινη, Μάστερ Γυναικών Μωβ, Όπεν Πράσινη και Ε-Bike Μπλε φανέλα.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχουν επίσης και αναμνηστικές φανέλες της Verge, για τους αθλητές που θέλουν να έχουν ένα αναμνηστικό από τη διοργάνωση.
Τέλος όσοι από τους διαγωνιζόμενους θέλουν να δημιουργήσουν και να συμμετέχουν με τη δικιά τους εμφάνιση μπορούν να μας στείλουν να τους τη σχεδιάσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.