B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πρωταθλητές Αττικής ο Σταμάτης Εγγλέζος και η Άννα Ταλαδιανού

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι αθλητές Ταλαδιανού Άννα και Εγγλέζος Σταμάτης στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου, ατομικής χρονομέτρησης και Criterium που διεξήχθη στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στο Σχοινιά Αττικής.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ, μία από τις πιο πολυπληθέστερες ομάδες, με είκοσι συμμετέχοντες από όλες τις κατηγορίες, τα πήγε εξαιρετικά. Η Άννα Ταλαδιανού έγινε πρωταθλήτρια Αττικής και στα δύο αγωνίσματα κατακτώντας την πρώτη θέση.Πρωταθλητές Αττικής ο Σταμάτης Εγγλέζος και η Άννα Ταλαδιανού Ενώ ο Σταμάτης Εγγλέζος, ο οποίος συμμετείχε μόνο στο πρωτάθλημα αντοχής καθώς το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης είχε διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία, κέρδισε και αυτός την πρώτη θέση. Και έρχεται να συμπληρώσει τα βάθρα ο Αργυριάδης Παναγιώτης με τη 2η θέση στην αντοχή και την 3η στην ατομική χρονομέτρηση. Επίσης ο Τσίβος Αλέξης κατέκτησε την 5η θέση στην αντοχή. Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια που κατέλαβαν όλοι οι αθλητές με ποδήλατα MTB. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Πρωταθλητές Αττικής ο Σταμάτης Εγγλέζος και η Άννα ΤαλαδιανούΠρωταθλητές Αττικής ο Σταμάτης Εγγλέζος και η Άννα ΤαλαδιανούΠρωταθλητές Αττικής ο Σταμάτης Εγγλέζος και η Άννα ΤαλαδιανούΠρωταθλητές Αττικής ο Σταμάτης Εγγλέζος και η Άννα ΤαλαδιανούΠρωταθλητές Αττικής ο Σταμάτης Εγγλέζος και η Άννα Ταλαδιανού Πρωταθλητές Αττικής ο Σταμάτης Εγγλέζος και η Άννα Ταλαδιανού Πρωταθλητές Αττικής ο Σταμάτης Εγγλέζος και η Άννα Ταλαδιανού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.