B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στον 4ο αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας στην ορεινή ποδηλασία ο Σταμάτης Εγγλέζος. Δυστυχώς όμως δεν συνέβη το ίδιο και  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα eliminator XCE, σε έναν πολύ σύντομο αγώνα που δεν συγχωρεί λάθη, ένα ξεκούμπωμα παπουτσιού κατάφερε να του στερήσει την πρωτιά και έτσι, να τερματίσει τέταρτος.ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

Επομένως δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή τον οποίο είχε το 2021. Ωστόσο ενώ οι πιο σημαντικοί αγώνες έχουν πραγματοποιηθεί και σιγά σιγά η ποδηλατική σεζόν φτάνει στο τέλος της για το 2022 ο Σταμάτης Εγγλέζος κατάφερε να φέτος να πάρει 4 τίτλους, αυτόν του κυπελλούχου, του πρωταθλητή Ελλάδας στο XCO και στο XCC και ακόμη να πάρει τον τίτλο του βαλκανιονίκη στο XCE. Αναμένεται και σχετικό άρθρο με όλες τις προσπάθειες των αθλητών του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ για το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά και για τους σημαντικότερους αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.