B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας στο Γέρακα

Το σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες  “Γέρακας Cyclo Cross και “ΜΤΒ Γέρακας 2021 Vol.2” στην καρδιά της πόλης του Γέρακα.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία με σωματεία και “open/sportive” αθλητές απ’ όλη τη Ελλάδα, ξεπερνώντας τους 300 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες!

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας “Γέρακας Cyclo Crossαπό τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας» και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο αγώνας “ΜΤΒ Γέρακας 2021 Vol.2” από τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ). Και οι δύο  αγώνες είναι ενταγμένοι στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. και έδωσαν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη.

Ο καιρός ήταν ιδανικός για όλους συμμετέχοντες και μη, όλα κύλησαν ομαλά και τηρήθηκαν όλα τα αθλητικά και υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τέλος, καθοριστική υπήρξε και η συμβολή των εθελοντών, οι οποίοι βοήθησαν πραγματικά, ο καθένας όπου και όπως μπορούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πριν και μετά τους αγώνες.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βραβεύτηκαν καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτούς τους ποδηλατικούς αγώνες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας στο Γέρακα

Σε λίγες ώρες, στο mtbxpert.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας στο Γέρακα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.