B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ.Φ.Α Γέρακα στους κορυφαίους της Ελλάδας

Ως ένας από τους κορυφαίους ποδηλατικούς συλλόγους στην χώρα στην ορεινή ποδηλασία αναδεικνύεται ο ΣΥ.Φ.Α. Γέρακα. Μετά τη σπουδαία επιτυχία του Εγγλέζου Σταμάτη που αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Παίδες, οι ποδηλάτες του συλλόγου του Γέρακα πρωταγωνίστησαν και στις άλλες κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία των εφήβων σπουδαία η εμφάνιση, που έκανε ο Ευάγγελος Σταματόπουλος που ξεκινώντας από την 20η θέση και κατέκτησε τελικά την 5η θέση, δείχνοντας ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους Έλληνες ποδηλάτες.

Ο ΣΥ.Φ.Α Γέρακα στους κορυφαίους της ΕλλάδαςΟ ΣΥ.Φ.Α Γέρακα στους κορυφαίους της Ελλάδας Ο ΣΥ.Φ.Α Γέρακα στους κορυφαίους της Ελλάδας Ο ΣΥ.Φ.Α Γέρακα στους κορυφαίους της Ελλάδας

Ο Νικόλας Ιριμίας κατέκτησε την 14η θέση και ο Γεράσιμος Κουρκουμέλης την 22η θέση.

Ο Αλέξανδρος  Αλετράς κατέκτησε την 17η θέση στη Γενική Κατάταξη και τη 17η θέση στην κατηγορία των Μάστερς Α’.Ο Αριστοτέλης Ταμπαρόπουλος κατέλαβε την 23η θέση στη Γενική Κατάταξη και ανέβηκε στο βάθρο  κατακτώντας 3η θέση- στην κατηγορία των Μάστερς Γ΄.

Συγκινητικός ο Ευάγγελος Δημητρόπουλος παρά τον τραυματισμό του στη μέση κατέλαβε την 25η θέση στη Γενική Κατάταξη και την 15η θέση στην κατηγορία Μάστερς Β’.

Ο Δημήτρης Δαφνής κατέκτησε την 33η θέση στην Γενική κατάταξη και την 7η θέση στην κατηγορία Μάστερς Γ’, ο Κωνσταντίνος Δάβαρης  κατέκτησε την 38η θέση στην Γενική κατάταξη και την 9η θέση στην κατηγορία Μάστερς Γ’, ο Ευστάθιος Λύτρας κατέκτησε την 42η θέση στην Γενική κατάταξη και ήταν πρώτος στην κατηγορία Μάστερς Δ’ και η Δέσποινα Βουτυρά κατέκτησε την 47η θέση στην Γενική κατάταξη και την 25η θέση στην κατηγορία Μάστερς Β’ Γυναικών.

Ο ΣΥ.Φ.Α Γέρακα στους κορυφαίους της Ελλάδας

Ο ΣΥ.Φ.Α Γέρακα στους κορυφαίους της Ελλάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.