B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣΤΕΡΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΤΒ

Την Κυριακή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας διεξήχθη η κατηγορία των Μάστερς. Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) έδωσε και εκεί εξίσου δυναμική παρουσία σε όλες τις υποκατηγορίες.

Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Αλετράς Αλέξανδρος, ο οποίος αν και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού, κατέκτησε την 17η θέση στη Γενική Κατάταξη και την 7η θέση στην κατηγορία των Μάστερς Α’.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣΤΕΡΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΤΒ

Πολύ δυναμική παρουσία είχε και ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης, ο οποίος κατέκτησε την 23η θέση στη Γενική Κατάταξη και την πολύ καλή -3η θέση- στην κατηγορία των Μάστερς Γ΄.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣΤΕΡΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΤΒ

Στη συνέχεια, πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Δημητρόπουλος Ευάγγελος, ο οποίος αν και είχε πρόβλημα με τη μέση του, το προσπάθησε πολύ και κατέλαβε την 25η θέση στη Γενική Κατάταξη και την 15η θέση στην κατηγορία Μάστερς Β’.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣΤΕΡΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΤΒ

Τέλος, αρκετά καλές εμφανίσεις έκαναν και οι υπόλοιποι Μάστερς. Ο Δαφνής Δημήτριος κατέκτησε την 33η θέση στην Γενική κατάταξη και την 7η θέση στην κατηγορία Μάστερς Γ’, ο Δάβαρης Κωνσταντίνος κατέκτησε την 38η θέση στην Γενική κατάταξη και την 9η θέση στην κατηγορία Μάστερς Γ’, ο Λύτρας Ευστάθιος κατέκτησε την 42η θέση στην Γενική κατάταξη και την 1η θέση στην κατηγορία Μάστερς Δ’ και η Βουτυρά Δέσποινα κατέκτησε την 47η θέση στην Γενική κατάταξη και την 25η θέση στην κατηγορία Μάστερς Β’ Γυναικών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣΤΕΡΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΤΒ

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, καλή αποθεραπεία και καλή τύχη στους επόμενους αγώνες!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣΤΕΡΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΤΒ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.