B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020

Το 2020 ήταν μια περίεργη χρονιά για όλους και η αγωνιστική περίοδος ελλιπής. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες έγιναν ορισμένοι αγώνες, διακρίθηκαν πολλοί αθλητές και ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού του Γέρακας (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) έδωσε το παρών σε πολλούς αγώνες και με πολλούς αθλητές του.

Μεγάλη διάκριση, την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά απέσπασε ο Εγγλέζος Σταμάτης, ο οποίος κηρύχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος (και Αττικής) στην ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ) στην κατηγορία Παμπαίδες Επίσης, κηρύχτηκε Πρωταθλητής στην Ατομική Χρονομέτρηση στην ποδηλασία δρόμου στο Τοπικό πρωτάθλημα Αττικής και κατέκτησε την 5η θέση πανελλαδικά στην Ποδηλασία δρόμου (Road).

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020Εγγλέζος Σταμάτης – 1η θέση

Επίσης, σημαντική διάκριση είχε και ο Αργυριάδης Παναγιώτης ο οποίος κηρύχτηκε Πρωταθλητής Αττικής και κατέκτησε την 3η θέση Πανελλαδικά, στην κατηγορία Μίνι Μικρά Αγόρια στην ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ). Επίσης, στην Ατομική χρονομέτρηση κατέκτησε τη 2η θέση στην Ατομική χρονομέτρηση στην ποδηλασία δρόμου στο τοπικό πρωτάθλημα Αττικής.

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020Αργυριάδης Παναγιώτης – 1η θέση

Μια ακόμη διάκριση είχε και ο Σταματόπουλος Ανδρέας αφού κηρύχτηκε 3ος Πρωταθλητής στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής και κατέκτησε την 10η θέση Πανελλαδικά στην κατηγόρια Παμπαίδες.

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020Σταματόπουλος Ανδρέας

Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τρείς (3) ακόμη αθλητές, οι οποίοι την προγούμενη χρονιά άρχισαν εντατικότερες προπονήσεις και είχαν μια αξιοσημείωση εξέλιξη. Ειδικότερα κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ οι Σταματόπουλος Ευάγγελος την 14η θέση,  Ιριμία Νικόλας την 27η θέση και  Κουρκουμέλης Γεράσιμος την 37η θέση ανάμεσα σε δεκάδες αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Η πορεία τους χαρακτηρίζεται ανοδική και η επερχόμενη αγωνιστική χρονιά φαίνεται πολύ υποσχόμενη γι’ αυτούς.

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020

Πολλές διακρίσεις είχαμε και από τους Μάστερς στην ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ). Ξεκινώντας από τους Μάστερ Β΄, διακρίθηκε ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης στην 4η θέση και ο Δημητρόπουλος Ευάγγελος στην 10η θέση όπως και η Τσομπάνογλου Στυλιανή στην αντίστοιχη κατηγορία των Γυναικών διακρίθηκε στην 1η θέση. Επίσης, στους Μάστερς Γ’ διακρίθηκε ο Δάβαρης Κωνσταντίνος ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση. Τέλος, στους Μάστερς Δ’ διακρίθηκαν οι Λύτρας Ευστάθιος στην 1η θέση και Πάτσης Κωνσταντίνος στην 2η θέση.

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020

Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020Τσομπάνογλου Στυλιανή

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020Δάβαρης Κωνσταντίνος

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020Λύτρας Ευστάθιος – 1η θέση και Πάτσης Κωνσταντίνος – 2η θέση

Τέλος, στο αγώνισμα του Cyclo Cross, διακρίθηκε ο Μακρυγιάννης Χρήστος στην 5η θέση στην κατηγορία Άνδρες και ο Αλετράς Αλέξανδρος διακρίθηκε στην 4η θέση στην κατηγορία Μάστερς Α’.

 

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020Ταμπαρόπουλος αριστοτέλης – Αλετράς Αλέξανδρος – Μιχαλακόπουλος Φανούρης

Οι παραπάνω αναφορές αφορούν τους αθλητές που ήρθαν στις  10 πρώτες θέσεις πανελλαδικά. Βεβαίως, όλοι οι αθλητές του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας βρει πρώτα υγιής και, κατόπιν, αγωνιστικά σε υψηλή φόρμα με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου που όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα αναλυτικά στους παρακάτω συνδέσμους:

ΜΤΒ_ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2020

ROAD_ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2020

CYCLO CROSS_ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2020

Αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στις πρώτες θέσεις για το 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.