B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Κλειστά και τα γυμναστήρια από την Τρίτη

Νέα μέτρα που αφορούν και τον αθλητικό χώρο, αναγγέλθηκαν σήμερα από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.

Κλειστά και τα γυμναστήρια από την Τρίτη

Τα μέτρα θα έχουν ισχύ από τις 3/11 έως και τις 3/12 και σύμφωνα με αυτά ο επιδημιολογικός χάρτης αλλάζει καθώς η επικράτεια θα χωρίζεται σε 2 ζώνες, επιτήρησης και αυξημένου κινδύνου, αντί για 4 που ισχύει.

Οι αλλαγές αφορούν κυρίως στην δεύτερη ζώνη όπου εντάσσονται η Αττική και όλη η βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα στις πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές, θα εφαρμοστεί ειδικό lockdοwn με τα εξής χαρακτηριστικά:

  1. Αναστολή λειτουργίας όλων των χώρων εστίασης, πλην της κατ’ οίκον διανομής φαγητού και της παραλαβής απ’ το κατάστημα.
  2.  Αναστολή λειτουργίας των χώρων ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης: Μπαρ, καφέ, κινηματογράφοι, μουσεία και θέατρα όπως και κλειστά γυμναστήρια.
  3.  Σε αντίθεση με την άνοιξη, ωστόσο, δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.

Τα μέτρα αυτά έρχονται να προστεθούν σε αυτά που ήδη ισχύουν έως τώρα όπως η χρήση μάσκας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και ο περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 12 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.