B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Δυναμική παρουσία του ΣΥΦΑΓΕ στο Bike Festival 2019 στην Κ. Τιθορέα

Οι αθλητές του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα έδωσαν δυναμικό παρών με πολλές συμμετοχές και νίκες στους αγώνες «Κάτω Τιθορέα MTB & Road Race 2019» στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου που πραγματοποιήθηκαν  στην περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
 
Δυναμική παρουσία του ΣΥΦΑΓΕ στο Bike Festival 2019 στην Κ. Τιθορέα

Έλαβαν χώρα τρείς αγώνες, δυο το Σάββατο, Circuit  το πρωί και Ανάβασης αγώνας με ποδήλατα κούρσας το απόγευμα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και ένας την Κυριακή το πρωί, ο Point to Point με μεγάλη και μικρή διαδρομή.

Ο Circuit Αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ένα όμορφο φυσικό δασύλλιο, ο Road ξεκίνησε από το Χωριό της Κάτω Τιθορέας, πέρασε από την Αγία Μαρίνα και τερμάτισε στο Μοναστήρι της Θεοτόκου και τέλος, ο Point to Point είχε παρόμοια διαδρομή με πέρυσι.

Ο καιρός ήτανε ευνοϊκός με λίγη ζέστη και αρκετή δροσιά τις απογευματινές ώρες.

Ακολουθούν αναλυτικά τα ονόματα όλων όσοι συμμετείχαν

  • Και στους τρείς αγώνες
  1. Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης
  2. Πάτσης Θεόδωρος
  3. Πάτσης Κωνσταντίνος
  4. Εγγλέζος Σταμάτης
  5. Θεοδωρίδης Δημήτρης
  • Σε δύο αγώνες
  1. Σπαγκούρος Άλκης
  2. Σταματόπουλος Ανδρέας
  3. Πάτσης Κωνσταντίνος – Ανάργυρος
  4. Ζήσης Κωνσταντίνος
  5. Θεοδωρίδης Χρήστος
  • Σε έναν αγώνα
  1. Μελίνα Ταμπαροπούλου
  2. Καζαντζίδου Αθηνά
  3. Θεοδωρίδης Σπυρίδων
  4. Πόλης Αντώνης
  5. Κολοβός Διονύσης
  6. Τζανέτος Νίκος
  7. Δάβαρης Κωνσταντίνος
  8. Σπαγκούρος Γιώργος
  9. Σπαγκούρος Νώντας

Πολλοί από τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς διακριθήκανε ανάμεσα σε πολλούς αθλητές και ανεβήκανε στο βάθρο.

Συγκεκριμένα, απ’ όσους συμμετείχαν και στους τρείς αγώνες, ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης πήρε το αργυρό μετάλλιο στην κατάταξη και των τριών αγώνων (MTB Circuit, Road και MTB Point to Point 44km) έχοντας το δεύτερο καλύτερο συνολικό χρόνο. Επίσης, ο Πάτσης Θεόδωρος πήρε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατάταξη και των τριών αγώνων (MTB Circuit, Road και MTB Point to Point 26km) έχοντας τον καλύτερο συνολικό χρόνο. Στην ίδια κατάταξη διακρίθηκαν ακόμη ο Εγγλέζος Σταμάτης  που πήρε το ασημένιο μετάλλιο και ο Θεοδωρίδης Δημήτρης που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Στον αγώνα του Σαββάτου του ΜΤΒ Circuit  διακρίθηκαν και ανέβηκαν βάθρο, κατά ηλικιακή ταξινόμηση, η Μελίνα Ταμπαροπούλου που κατέλαβε την 1η θέση στους Οπεν 3-5 ετών , ο Πάτσης Κωνασταντίνος-Ανάργυρος ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στους Οπεν 8-10 ετών, ο Σταματόπουλος Ανδρέας ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στα Μίνι Μεγάλα, ο Εγγλέζος Σταμάτης ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση στους Παμπαίδες, ο Πάτσης Θεόδωρος ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση στους Παίδες και τέλος ο Σπαγκούρος Άλκης ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στους Οπεν Ενήλικες.

Στον αγώνα της Ανάβασης (Road Race) διακρίθηκαν ο Πάτσης Κωνσταντίνος ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του (Mαστερς Δ), ο Θεοδωρίδης Δημήτρης που κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία Οπεν 19-34 ετών και Ο Εγγλέζος Σταμάτης που κατέλαβε την 3η στην κατηγορία Οπεν 19-34 ετών.

Στον αγώνα της Κυριακής στο Point to Point 26km, διακρίθηκαν και ανέβηκαν στο βάθρο, στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, ο Εγγλέζος Σταμάτης ο οποίος κέρδισε το Ασημένιο μετάλλιο και ο Πάτσης Θεόδωρος ο οποίος κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο.

Ακόμη στο Point to Point 40km, στην ηλικιακή κατηγορία 40-49 ετών,  διακρίθηκαν οι Σπαγκούρος Άλκης, ο οποίος κέρδισε το Ασημένιο Μετάλλιο και ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης ο οποίος κέρδισε το Χάλκινο Μετάλλιο.

 

 

 

Δυναμική παρουσία του ΣΥΦΑΓΕ στο Bike Festival 2019 στην Κ. Τιθορέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.