B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Bike Festival 2019 στην Κ.Τιθορέα

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες «Κάτω Τιθορέα MTB & Road Race 2019» στην περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Bike Festival 2019 στην Κ.Τιθορέα

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το ΣΥΦΑΓΕ με την συνεργασία του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και τους συλλόγους Πολιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος», “Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας” και “Α.Π.Σ. Κηφισσός Κάτω Τιθορέα“.

Έλαβαν χώρα τρείς αγώνες, δυο το Σάββατο, Circuit  το πρωί και Ανάβασης αγώνας με ποδήλατα κούρσας το απόγευμα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και ένας την Κυριακή το πρωί, ο Point to Point με μεγάλη και μικρή διαδρομή.

Ο Circuit Αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ένα όμορφο φυσικό δασύλλιο, ο Road ξεκίνησε από το Χωριό της Κάτω Τιθορέας, πέρασε από την Αγία Μαρίνα και τερμάτισε στο Μοναστήρι της Θεοτόκου και τέλος, ο Point to Point είχε παρόμοια διαδρομή με πέρυσι.

Ο καιρός ήτανε ευνοϊκός με λίγη ζέστη και αρκετή δροσιά τις απογευματινές ώρες.

Πολλά σωματεία έδωσαν το παρών με πολλές συμμετοχές. Στους Open αγώνες, επίσης, πολλές ήταν οι συμμετοχές των παιδιών που ευχαριστήθηκαν τους αγώνες.

Καθοριστική για μια ακόμη φορά υπήρξε η βοήθεια από τους τοπικούς συλλόγους και τους εθελοντές της περιοχής της Κάτω Τιθορέας, του Συλλόγου Γυναικών Τιθορέας, των συλλόγων από τα χωριά της Αγίας Μαρίνας, της Αγίας Παρασκευής, του Παρορίου και της Τιθορέας (Βελίτσα).

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Bike Festival 2019 στην Κ.Τιθορέα

Οι απονομές έγιναν στην κεντρική πλατεία της Κάτω Τιθορέας σε σκιερό μέρος με την θερμή υποδοχή των κατοίκων του χωριού σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα για όλους.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Bike Festival 2019 στην Κ.ΤιθορέαΟλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Bike Festival 2019 στην Κ.Τιθορέα

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Bike Festival 2019 στην Κ.Τιθορέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.