B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Vuelta a España: O Pogacar κερδίζει το στάδιο 13  

Οι Σλοβένοι εντυπωσιάζουν στον τερματισμό κορυφής του Los Machucos καθώς ο Roglic έρχεται δεύτερος

Vuelta a España: O Pogacar κερδίζει το στάδιο 13   Ο Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) κερδίζει στο 13ο στάδιο μπροστά από τον  Primoz Roglic (Jumbo-Visma)

Το Στάδιο 13 της Vuelta a España ήταν μια πανηγυρική ημέρα για τη Σλοβενία, καθώς ο Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) πήρε τη νίκη του σταδίου στις απότομες πλαγιές του Los Machucos μπροστά από τον Primož Roglič (Jumbo-Visma) .

Ο Roglič διαχώρισε τον αγώνα με δυο επιθέσεις στα 3χλμ για να προχωρήσει μπροστά, στέλνοντας πρώτα το κολομβιανό δίδυμο του Miguel Ángel López (Astana) και του Nairo Quintana (Movistar), και έπειτα ρίχνοντας τον Alejandro Valverde (Movistar).

Ο Pogačar ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπόρεσε να κρατηθεί, δουλεύοντας με τον συμπατριώτη του στα τελευταία χιλιόμετρα για να επεκτείνει το πλεονέκτημά τους πάνω από τους κυνηγούς. Ο Pierre Latour (AG2R La Mondiale) κατέλαβε την τρίτη θέση μετά τη λήξη της ημέρας, ενώ ο Valverde και ο Quintana ανέβηκαν στα 27 δευτερόλεπτα και ο López έχασε για πάνω από ένα λεπτό.

Η ομάδα της Astana του López ήταν οι άνδρες που ανέλαβαν το ρυθμό στο φινάλε, δημιουργώντας μια σφοδρή επίθεση στη σκληρή  τελική ανάβαση. Αυτό δεν υλοποιήθηκε, ωστόσο, με το Movistar τον πρώτο που έκανε τις κινήσεις.

Ο Quintana έκανε μια επίθεση στις πρώτες πλαγιές της ανάβασης, δημουργώντας ένα μικρό κενό, πριν πάει πίσω, καθώς ο όμιλος GC ανέλαβε με 3,5 χιλιόμετρα για το τέλος.

Λίγο αργότερα, ο Roglič επιβεβαίωσε την υπεροχή του στον αγώνα με επιταχύνσεις που ήταν αρκετά σκληρές για να τους αφήσουν όλους πίσω, εκτός από το Pogačar. Ήταν ο τελευταίος που θα έβλεπε τους Σλοβένους μέχρι το τέλος.

Vuelta a España: O Pogacar κερδίζει το στάδιο 13   Το γκρούπ των ποδηλατιστών στο 13ο στάδιο στη Vuelta De Espana

 

Πηγή: cyclingnews.com

Vuelta a España: O Pogacar κερδίζει το στάδιο 13   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.