B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Vuelta a España: Οι αντίπαλοι του Roglic παίζουν παιχνίδι αναμονής μπροστά από τον Los Machucos

Ο Lopez επιταχύνει, αλλά ο Jumbo-Visma έχει τον ελέγχο στο δύσκολο τελικό του Μπιλμπάο

Vuelta a España: Οι αντίπαλοι του Roglic παίζουν παιχνίδι αναμονής μπροστά από τον Los Machucos

Οι «φουσκωμένες» πρώτες ταχύτητες και τα κομμάτια βροχής στη Χώρα των Βάσκων έδωσαν ελπίδες για ένα δραματικό φινάλε στο στάδιο 12 της Vuelta a España, αλλά τελικά υπήρχαν λίγες φρύπες μεταξύ των γενικών διαγωνιζομένων κατάταξης στο Μπιλμπάο. Ο Miguel Angel Lopez (Astana), όπως είναι συνηθισμένο, επιτάχυνε στην τελική άνοδο του Alto de Arraiz, αλλά η κίνηση του έφερε λίγη ελπίδα, πολύ λιγότερη από κάθε προσδοκία.

Ο Primoz Roglic (Jumbo-Visma) με την κόκκινη φανέλα, ο Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) και το ντουέτο του Movistar Nairo Quintana και Alejandro Valverde αύξησαν τον ρυθμό τους ώστε να ταιριάζει με το Lopez και η προσπάθεια σύντομα εξελίχθηκε. Οι συμπαίκτες του Jumbo-Visma του Roglic ανέλαβαν τον έλεγχο στην κορυφή του peloton και οι διαγωνιζόμενοι κατέβαιναν όλοι μαζί με ασφάλεια μέχρι το τέρμα στο Μπιλμπάο. Μια άλλη μέρα λιγότερο.

“Η ιδέα ήταν να είμαστε εκεί με το καλύτερον, αλλά ξέραμε ότι σε ένα τόσο σκληρό στάδιο, δεν θα υπήρχαν πραγματικές διαφορές, ήταν απλώς μια κατάσταση του καθενός να «κρατιέται» όσο καλύτερα μπορούσε”, δήλωσε ο Λόπεζ στη μικτή ζώνη αργότερα, με τη λευκή φανέλα του καλύτερου νεαρού αναβάτη στους ώμους του. “Τίποτα δεν συνέβη, αλλά είμαι χαρούμενος που δεν έβρεξε γιατί θα υπήρχε πολλή ολίσθηση”.

 

Πηγή:cyclingnews.com

Vuelta a España: Οι αντίπαλοι του Roglic παίζουν παιχνίδι αναμονής μπροστά από τον Los Machucos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.