B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Η Ryan και ο Young γράφουν ιστορία στην Κλασική Ποδηλασία Ενόπλων Δυνάμεων

TIbco-SVB και Elevate πρώτοι sprinters που κερδίζουν το Crystal Cup και το Clarendon Cup

Η Ryan και ο Young γράφουν ιστορία στην Κλασική Ποδηλασία Ενόπλων ΔυνάμεωνΗ Kendall Ryan (Tibco-SVB) κέρδισε το Crystal City Cup and το Clarendon Cup στην Κλασική Ποδηλατική Ενόπλων Δυνάμεων το 2019  (Tibco-SVB)

Οι Kendall Ryan (Tibco-SVB) και Eric Young (Elevate-KHS) πέρασαν στην ιστορία ως οι δύο πρώτοι αναβάτες που κερδίζουν το Crystal City Cup και το Clarendon Cup στο ίδιο Σαββατοκύριακο. Τα δύο γεγονότα αποτέλεσαν μέρος της Κλασικής Ποδηλατικής Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Ιουνίου.

“Με μόνο τέσσερις αναβάτες, είχαμε ξεπεράσει τον αριθμό και αναμέναμε έναν σκληρό αγώνα”, δήλωσε η Ryan σε δελτίο Τύπου ομάδας. “Η ομάδα άδειασε τελείως και τελικά μόνο η Sharlotte Lucas και εγώ τελειώσαμε. Έπρεπε επίσης να καλύψω πολλές κινήσεις για να κρατήσω την ομάδα ενώ προσπαθούσα να σώσω το τελικό σπριντ. Στον τελευταίο γύρο ήμουν σε θέση να κινηθώ “Χτύπησα την τελευταία γωνία ζεστή, χτύπησα τα στρόβιλα και είχα τα μάτια μου για τη γραμμή.”

H Ryan κέρδισε το Clarendon Cup μπροστά από τις Harriet Owen (Hagens Berman-Supermint) και Maggie Coles-Lyster (Pickle Juice Pro Cycling) την Κυριακή. Η νίκη ήρθε μετά τη νίκη στο Crystal Cup της προηγούμενης ημέρας μπροστά από τη Natalie Redmond (Fearless Femme Racing p / b Altam) και την Owen.

“Ένιωσα υπέροχα που πήρα μια νίκη σήμερα και νιώθω αυτή την ορμή κίνησης πίσω στα πόδια μου”, είπε η Ryan μετά τη νίκη του Crystal Cup. “Η ομάδα έκανε μια σταθερή δουλειά που κάλυψε κινήσεις, και είμαστε ενθουσιασμένοι να αγωνιστούμε αύριο ξανά και να πάμε για περισσότερα αποτελέσματα στο Κύπελλο Clarendon. Είναι μια από τις αγαπημένες μου διαδρομές – γρήγορη και τεχνική”.

Στις κούρσες των ανδρών, το Elevate-KHS πήγε 1-2 στο Crystal City Cup με τον Young να κερδίζει μπροστά από τον συμπαίκτη του Ulises Alfred Castillo Soto, ενώ ο Hugo Scala (Gateway Harley Davidson) ήταν τρίτος. Την επόμενη μέρα ο Young πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μπροστά από τον Sean McElroy (Λεγεώνας του Λος Άντζελες) και τον Samuel Bassetti (Elevate-KHS Pro Cycling).

Το Clarendon Cup του Κλασικού Ποδηλατικού Ενόπλων Δυνάμεων λειτουργεί εδώ και 22 χρόνια και είναι ένας από τους κορυφαίους αγώνες της περιοχής της Ουάσιγκτον.

 

Πηγή: cyclingnews.com

Η Ryan και ο Young γράφουν ιστορία στην Κλασική Ποδηλασία Ενόπλων Δυνάμεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.