B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Γύρος της Ιταλίας: Ο Roglic δείχνει την επιστροφή του πριν το τελικό ορεινό στάδιο

«Θα είναι ένα κρίσιμο στάδιο και περιμένω κάποια μεγάλα, μεγάλα κενά» λέει για το στάδιο του Σάββατο

Ο Γύρος της Ιταλίας: Ο Roglic δείχνει την επιστροφή του πριν το τελικό ορεινό στάδιο

Ο Primoz Roglic επιτέθηκε δυο φορές στον τελικό της ανάβασης στο San Martino di Castrozza την Παρασκευή το απόγευμα, δείχνοντας ότι είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί για μια θέση στο βάθρο του Giro d’Italia παρά τον πόνο στα πλευρά του μετά την συντριβή του την Κυριακή και την αυξανόμενη ανάγκη του που προσπαθεί να περιορίσει τις απώλειές του στις αναβάσεις και έτσι να αγωνιστεί για μια θέση στο τελικό βάθρο στην δοκιμαστική χρονική περίοδο της Κυριακής στη Βερόνα.

Ο Roglic ήταν πρόθυμος «να φορέσει μια κάπα» και να κατέβει γρήγορα στο ξενοδοχείο Jumbo-Visma στους πρόποδες της 14χλμ ανόδου, αλλά το ποδήλατό του ήταν και πάλι ετικετοποιημένο για έλεγχο ακτίνων Χ του UCI για μηχανικό ντόπινγκ και έτσι έπρεπε να βγει στην αντι- ντόπινγκ περιοχή πίσω από το βάθρο για τον έλεγχο. Τα ποδήλατα του Vincenzo Nibali και του Mikel Landa επιλέχθηκαν επίσης για ελέγχους ακτίνων Χ, ενώ άλλοι αναβάτες επιλέχθηκαν για ελέγχους κατά του ντόπινγκ.

Ο Roglic μίλησε εν συντομία για τις δύο επιθέσεις του καθώς περίμενε το ποδήλατό του. Γρήγορα κυνηγούσε κάτω τον Nibali, τον ηγέτη του αγώνα Richard Carapaz και τον Landa, με άλλους αναβάτες να ενώνονται μαζί τους αλλά ήταν ένα σαφές σημάδι μιας επιστροφής και  αψήφησης. Δεν είναι ακόμη νεκρός.

Μόνο ο Miguel Angel Lopez από την Αστάνα πήγε μακριά στα τελευταία χιλιόμετρα της γρήγορης ανάβασης στους πρόποδες των θεαματικών Δολομιτών. Σε μια καλή μέρα για την ποδηλασία στην Κολομβία, κέρδισε 44 δευτερόλεπτα στους συνολικούς αντιπάλους του. Ο Carapaz είναι μπροστά ακόμα από τον Nibali 1:54, με τον Roglic τρίτο στα 2:16. Ο Landa είναι τέταρτος στα 3:03, ο Mollema πέμπτος στα 5:07 και ο Lopez είναι έκτος, τώρα στα 5:33.

Πηγή: cyclingnews.com

Ο Γύρος της Ιταλίας: Ο Roglic δείχνει την επιστροφή του πριν το τελικό ορεινό στάδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.