B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Ilnur Zakarin (Katusha Alpecin) κερδίζει το στάδιο 13 στο Giro d’Italia

Ο Ilnur Zakarin (Katusha Alpecin) πήρε μια αξιομνημόνευτη νίκη στο στάδιο 13 του Giro d’Italia την ημέρα που είδε όλους τους διεκδικητές να φτάνουν στήθος με στήθος στον πρώτο τερματισμό κορυφής του φετινού αγώνα.Ο Ilnur Zakarin (Katusha Alpecin) κερδίζει το στάδιο 13 στο Giro d'ItaliaΟ Zakarin έμεινε ανεπηρέαστος από το 1ο break έχοντας αφήσει πίσω τα μέλη της ομάδος του ένα προς ένα στο Colle del Nivolet, αλλά η τελική ανάβαση ήταν γεμάτη από μια σειρά αψιμαχιών με τον Vincenzo Nibali να προκαλεί τον Primoz Roglic στη μάχη για το maglia rosa.

Ο Mikel Nieve (Mitchelton-Scott) τερμάτισε δεύτερος στο στάδιο. Αυτό ήταν μια απλή παρηγοριά για την ομάδα του μετά το ό,τι συνέβη με τον Yates ενώ ο Landa κέρδισε χρόνο από τους αντιπάλους του για δεύτερη συνεχή μέρα, τερματίζοντας τρίτος.

Ο Roglic με τον Nibali συναγωνίστηκαν στις επιθέσεις κατά την άνοδο αλλά τελείωσαν μαζί (2:57) πίσω από Zakarin.

Ο πρωτοπόρος Jan Polanc (UAE Emirates) δυσκολεύτηκε σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες αναβάσεις, αλλά έδειξε αποφασιστικότητα να κρατήσει τη Maglia Rosa για μια ακόμα μέρα. Ο Yates τελικά πέρασε τη γραμμή πέντε λεπτά πίσω από τον Zakarin.

Ο Polanc είναι μπροστά από τον Roglic στα 2:55 με τον Zakarin να καταρρίπτει τον τρίτο στα 2:36. Αν και ο Bauke Mollena έμεινε πίσω από τον Zakarin και τον Nieve μέσα στα κοντινά χιλιόμετρα, οι συμπαίκτες του και ιδιαίτερα ο Giulio Ciccone και ο Gianluca Brammbilla, είδαν τον Ολλανδό να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση.

Ο Νιμπάλι, παρά το πόσο άνετα φάνηκε στην αναρρίχηση κατά καιρούς, έχει πέσει στην πέμπτη θέση. Για τον Miguel Angel Lopez (Astana) υπήρξε επίσης πονοκέφαλος, ο οποίος ζωντάνεψε το στάδιο και στις δύο τελευταίες αναρτήσεις, αλλά μετά υπέστη ένα μηχανικό πρόβλημα καθώς τα φαβορί της γενικής κατάταξης ήρθαν στο προσκήνιο.

 

Πηγή: cyclingnews.com

Ο Ilnur Zakarin (Katusha Alpecin) κερδίζει το στάδιο 13 στο Giro d'Italia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.