B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Το Giro d’Italia ανεβαίνει στα χιόνια για τους αρχικούς τερματισμούς στα βουνά

Μετά από 12 στάδια πρώιμης διάσπασης και τα έντονα, αλλά σύντομα συναισθήματα των σπριντ, καθώς και πολλές και βαρετές ημέρες στη σέλα, το Giro d’Italia 2019 αναμένεται να ζωντανέψει επιτέλους στα επόμενα τρία στάδια, με τα βουνά να τελειώνουν στο Ceresole Reale την Παρασκευή, στο Courmayeur το Σάββατο και στη συνέχεια στις απότομες κατηφόρες της διαδρομής Il Lombardia στο Como την Κυριακή.Το Giro d'Italia ανεβαίνει στα χιόνια για τους αρχικούς τερματισμούς στα βουνά

Τα Grand Tours είναι πάντα μακριές, με τακτικές υποθέσεις, αλλά το φετινό Giro d’Italia, λόγω πολλών αρνητικών παραγόντων, δεν κατάφερε να απογειωθεί. Μέχρι στιγμής, οι σπουδαιότεροι από αυτούς προέρχονται κυρίως από: την πτώση του ηγέτη της Sunweb Tom Dumoulin, σε ένα γρήγορο στάδιο στην L’Aquila και στα σημαντικά χρονικά κενά που δημιουργήθηκαν από τα δοκιμαστικά χρόνου.

Η συνέπεια του αρχικά πρωτοπόρου του αγώνα Primoz Roglic έχει εμπνεύσει το φόβο στους αντιπάλους του και η ικανότητα του αναβάτη της Jumbo-Visma στα δοκιμαστικά χρόνου έχει δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα στην ταξινόμηση των αντιπάλων του συνολικά.

Ο Σλοβένιος είναι 4:07 κάτω από τον νέο πρωτοπόρο του αγώνα Jan Polanc (UAE Team Emirates). Ο Vincenzo Nibali (Μπαχρέιν-Μερίδα) είναι 1:44 πίσω από τον Roglic, με τον Bauke Mollema της Trek-Segafredo στα 1:55, τον Rafal Majka (Bora-Hansgrohe) στα 2:53 και τον Richard Carapaz της Movistar στα 3:16.

Μετά την κακή επίδοση στα δοκιμαστικά χρόνου, ο Simon Yates (Mitchelton-Scott) έχει μια σημαντική απόσταση 3:46 πίσω από τον Roglic, με τον Miguel Angel Lopez (Astana) στα 4:01, παρά το γεγονός ότι κέρδισε 28 δευτερόλεπτα στο δρόμο προς το Pinerolo. Ο συμπαίκτης της Carapaz, Μίκελ Λάντα, είναι στα 4:24 και έτσι κατευθύνεται στα βουνά με ακόμη μεγαλύτερο φορτίο.

Υπάρχει ένα πραγματικό αίσθημα απογοήτευσης μεταξύ των διοργανωτών αγώνων και της ιταλικής Tifosi. Ελπίζουν ότι ο αγώνας τελικά θα ζωντανέψει όταν η συγκίνηση και η επιθετικότητα απελευθερωθούν στα βουνά. Ελπίζουν ότι ο Νίμπαλι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, ίσως για τελευταία φορά στην καριέρα του, και θα συναγωνιστεί τον Roglic χρησιμοποιώντας την ηλικία και την εμπειρία του για να νικήσει τον Σλοβένο.

Το Giro d'Italia ανεβαίνει στα χιόνια για τους αρχικούς τερματισμούς στα βουνά

Πηγή: cyclingnews.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.