B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

MEDCYLCETOUR: Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό

Με τη συμμετοχή του αιγιώτη αθλητή της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας, Χρήστου Τσερεντζούλια, θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη και τελευταία προγραμματισμένη ποδηλατική διαδρομή στο Αίγιο, στο πλαίσιο της δράσης «MEDCYLCETOUR: Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό». Η διαδρομή Λόγγος – Αίγιο (Αλυκή) θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, σε συνεργασία με τον Φιλοπροοδευτικό Όμιλο Λόγγου.MEDCYLCETOUR: Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό

Συγκεκριμένα, στις 4 μ.μ. με αφετηρία την Κεντρική πλατεία Λόγγου, οι συμμετέχοντες θα κινηθούν μέσω της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, με διέλευση από Σελιανίτικα, Άβυθο, Ροδοδάφνη, παραλία Αιγίου, Παναγία Τρυπητή. Θα τερματίσουν στην Αλυκή Αιγίου, ακολουθώντας τις οδούς Ζωοδόχου Πηγής – Παυσανίου – Φιλοποίμενος.

H Δυτική Ελλάδα μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ποδηλατοδρόμων, στο πλαίσιο του οποίου πρόκειται να διαμορφωθεί η Μεσογειακή, παράκτια ποδηλατική διαδρομή (EurοVelo 8) που θα ξεκινάει από την Ισπανία και θα καταλήγει στην Κύπρο.

πηγή:iliaweb.gr

MEDCYLCETOUR: Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.