B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

3o Podilato.eu Cup – Velos Bike & Fun 2019

120 ήταν οι ποδηλάτες που πήραν μέρος στο 3o Podilato.eu Cup – Velos Bike & Fun που διοργανώθηκε από τον Ιστορικό Σύλλογο Βέλος Θεσσαλονίκης.
3o Podilato.eu Cup – Velos Bike & Fun 2019Οι μικροί ποδηλάτες αγωνίστηκαν σε ένα χώρο με θέα η οποία ξεκινάει από τη μύτη του «Μεγάλου Καράμπουρνου» και φτάνει μέχρι την κορυφή του Κισσάβου και του βουνού των θεών τον Όλυμπο. Από νωρίς ο χώρος κατακλύστηκε από οικογένειες με μικρά παιδιά, φίλους και αθλητές της Ορεινής Ποδηλασίας οι οποίοι αγωνίστηκαν σε μία τεχνική πίστα, κατάλληλη για moto cross αλλά και ποδήλατα βουνού.

Νικητές ήταν μικρά παιδιά, που αγωνίστηκαν στις μικρές κατηγορίες αλλά και οι γονείς τους που έλαβαν μέρος σε αγώνα σκυταλοδρομίας και ζευγών.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο ποδηλάτης του Αερωπού Έδεσσας, Γκαλίπης Γεώργιος μετά και από την ολοκλήρωση της πρώτης στροφής, τέθηκε επικεφαλής της κούρσας, μετά από έναν καταιγιστικό ρυθμό τον οποίο διατήρησε μέχρι την γραμμή τερματισμού. Ακολούθησαν οι αθλητές του Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, Δημητριάδης και Ψωμαδόπουλος , οι οποίοι αν και πίεσαν τερμάτισαν αντίστοιχα στην 3η και 4η θέση του αγώνα. Στην κατηγορία Παίδων, τα πάντα εξελίχθησαν αρκετά γρήγορα, σε σημείο που θύμιζε περισσότερο αγώνα αντρών παρά παίδων! Νικητής πάνω στο νήμα αναδείχθηκε ο μαχητικός αθλητής του Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, Δημητριάδης Ιωάννης, αφήνοντας την 2η θέση του αγώνα στον Καλίτση Νικήτα του ΒΕΛΟΥΣ, που έχασε την πρωτιά στα τελευταία μέτρα του αγώνα! Την 3άδα συμπλήρωσε ο δυναμικός Παπαδόπουλος Γεώργιος από τον Αερωπό Έδεσσας. Στα Μίνι μικρά η αθλήτρια του Α.Σ. ΠΑΟΚ Χαιμαδή Σιδηροπούλου, πάλεψε για την νίκη, την οποία κέρδισε επάξια από τις Βλάχου Αποστολία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ, και Σαμαρά Χρυσούλα του ΒΕΛΟΥΣ. Ο αγώνας των Μίνι μικρών, είχε πολύ σασπένς, δυναμικότητα, και αρκετά χαμόγελα για τον 1ο νικητή Μπάρκα Ελευθέριο, που έδωσε μάχη μέχρι το τέλος με τους Κόκκο Λάζαρο, και τον Κάσπαρη Ισαάκ, οι οποίοι κυνήγησαν, τον ξεκολλημένο Μπάρκα χωρίς να τον απειλήσουν. Στα μεγάλα Μίνι η κυριαρχία των αθλητών του Αερωπού Έδεσσας, Βαρελά και Ιωσιφίδη, έκριναν την εξέλιξη του αγώνα. Ο μόνος που είχε τις δυνάμεις να τους καταδιώξει ήταν ο Ζησόπουλος Σάκης, από τους Μαχητές Πεύκων, που τερμάτισε μόλις 1 λεπτό ξοπίσω τους. Στα Μίνι μεγάλα Κορίτσια, η δυναμική των 5 πρώτων κοριτσιών ήταν αυτή που ξεχώρισε καθώς ολοκλήρωσαν τον αγώνα με τους καλύτερους δυνατούς χρόνους. Νικήτρια η Πετρίδου Ασπασία του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης, ακολούθησε η Τσαγγαρά Νεφέλη από την ομάδα του ΠΗΝΕΙΟΥ, και ακολούθησε η Μαλούση Φανή του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με μόλις 4 δευτερόλεπτα διαφορά. Στις Κορασίδες- Παγκορασίδες οι αθλήτριες του Α.Σ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ, Καμπάνη και Τσαμανδάνη, έδειξαν για ακόμη μια φορά την κλάση τους καθώς αποσπάστηκαν, με ρυθμούς προπόνησης χωρίς να πιεστούν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και τερμάτισαν κάνοντας το 1-2 για την ομάδα cardus bikes, αφήνοντας την 3η θέση στην πάντα μαχητική Τουρλή Δέσποινα του ΠΑΟΚ, που δίνει το παρόν σε όλους τους αγώνες.

Τέλος η κατηγορία open ανεξαρτήτως από την κατάταξή της, απέδειξε πως το ευχαριστήθηκε περισσότερο από τα μικρά παιδιά, καθώς  την περισσότερη ώρα επιδείχθηκε σε έναν εξαιρετικό ανταγωνισμό, που χαρακτηρίστηκε από ευγενή άμυλα, και πολλά πειράγματα. Η άσχημη στιγμή του αγώνα της open κατηγορίας, ήταν η πτώση που είχε ο Θωμάς Τάτσιος, του Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, που έσπασε τον καρπό του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο εφημερεύων νοσοκομείο.

πηγή:mbike.gr

3o Podilato.eu Cup – Velos Bike & Fun 2019

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.