B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Tri Camp 70.3 από το Arla Protein

55 ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος στο Τριαθλητικό προπονητικό διήμερο που διοργανώθηκε από το ArlaProtein και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Ναβαρίνο της Μεσσηνίας, το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου.
Tri Camp 70.3 από το Arla Protein

Στόχος του διημέρου ήταν η εξοικείωση με τις επίσημες διαδρομές του δημοφιλούς αγώνα τριάθλου που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Απρίλιο.Οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις αποστάσεις του αγώνα που περιλαμβάνει 1900μ. κολύμπι, 90χλμ ποδηλασία και 21χλμ τρέξιμο.

Tri Camp 70.3 από το Arla Protein

Οι πρεσβευτές του Arla PROTEIN Γρηγόρης Σουβατζόγλου (πρωταθλητή τριάθλου) και Θάνος Δημάκης (έμπειρος τριαθλητής μεγάλων αποστάσεων) υποδέχθηκαν τους συμμετέχοντες το Σάββατο το πρωί.
Μετά τον απαραίτητο έλεγχο και τις ρυθμίσεις των ποδηλάτων από τη Shimano, πραγματοποιήθηκε 3ωρη προπόνηση πάνω στην απαιτητική διαδρομή των 90χλμ. Στη διάρκεια της προπόνησης, οι αθλητές είχαν πλήρη υποστήριξη με 3 συνοδευτικά οχήματα ασφαλείας και τροφοδοσία με κορυφαία προϊόντα όπως νερό Αύρα, ηλεκτρολύτες Powerade, ενεργειακά τζελ Maurten, μπάρες Solo και μπανάνες.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ένα πλήρες γεύμα αποκατάστασης πλούσιο σε πρωτεΐνη με τα ροφήματα γάλακτος Arla PROTEIN, ενώ ακολούθησαν 3 ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.
Ο διαιτολόγος Στέφανος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στις διατροφικές ανάγκες τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα βασιζόμενος σε σύγχρονες επιστημονικές μελέτες.

Για θέματα αποκατάστασης μετά από έντονες προπονήσεις μεγάλης διάρκειας και αποφυγή τραυματισμών μίλησε ο φυσικοθεραπευτής και προπονητής ΑμεΑ Γιώργος Γκούντας ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται να λάβει μέρος στον αγώνα του Απριλίου συνοδεύοντας και στα 3 αθλήματα τον τυφλό 55χρονο Χρήστο Κορομηλά, αθλητή του Συλλόγου ΙΩΝΑΣ.
Χρήσιμες συμβουλές για τον κατάλληλο εξοπλισμό έδωσε ο Γρηγόρης Αποστολίδης, αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της ZONE3, HUUB, CRESSI κ.α

Tri Camp 70.3 από το Arla Protein

Σημαντικές πληροφορίες έδωσε από την πλευρά του ο προπονητής κολύμβησης, τριάθλου και αθλημάτων αντοχής Νίκος Σπυριδαντωνάκης.
Η μεγάλη πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με το αγαπημένο σε όλους «pasta party” και την απαραίτητη υδατανθράκωση για τη διπλή προπόνηση με τρέξιμο και κολύμπι που ακολούθησε την Κυριακή.
Το Tri Camp 70.3 του Arla Protein ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό κόψιμο της Πίτας και τα δώρα σε δύο τυχερούς από το www.swimmingshop.gr.
Οι συμμετέχοντες άφησαν την Μεσσηνία για να συνεχίσουν την προετοιμασία και να ανανεώσουν το ραντεβού με την παρουσία τους στον μεγάλο αγώνα στις 14 Απριλίου 2019.

Tri Camp 70.3 από το Arla Protein

Στο προπονητικό διήμερο παρευρέθηκε και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Arla Foods Hellas κα Άντζελα Κοτρώτσιου Κοτρότσου, η οποία εξέφρασε τον θαυμασμό της δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες για την αξιόλογη προσπάθεια και τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει.

Πιο συγκεκριμένα:
«Η εταιρεία Arla στηρίζει το Τριαθλητικό κοινό και είναι δίπλα στη σκληρή προσπάθεια κάθε αθλητή και αθλήτριας, ανεξαρτήτως ηλικίας και δυνατοτήτων, ερασιτέχνη ή επαγγελματία, τόσο με ενέργειες όπως το προπονητικό διήμερο όσο και με τη σειρά των προϊόντων Arla PROTEIN, τα οποία αποτελούν ένα ιδανικό σύμμαχο δύναμης και φυσικής διατροφής» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Κοτρώτσιου Κοτρότσου.

 

Πηγή: cycle365.gr

 

Tri Camp 70.3 από το Arla Protein

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.