B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Tour de France: Διατηρεί την διαφορά στην κορυφή ο Τόμας

Ο Δανός Μάγκνους Κορτ Νίλσεν χάρισε στην ομάδα της Astana την δεύτερη διαδοχική νίκη της στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας.

Tour de France: Διατηρεί την διαφορά στην κορυφή ο Τόμας

Μετά την επικράτηση του Ισπανού Ομάρ Φράιλε το Σάββατο, ο Νίλσεν ήταν ο ταχύτερος όλων στο 15ο ετάπ, αφού διήνυσε την απόσταση των 181,5 χιλιομέτρων σε 4 ώρες, 25 λεπτά και 52 δευτρόλεπτα.

Με ίδιο χρόνο αλλά στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ισπανός Τζον Ιζαγκίρε και δυο δευτερόλεπτα πίσω τους, στην τρίτη θέση, ο Ολλανδός Μπακουκε Μολέμα.

Ο μεγάλος κερδισμένος πάντως, στην συμπλήρωση δύο εβδομάδων αγωνιστικής δράσης, είναι ο Βρετανός Γκεραντ Τόμας.

Ο ποδηλάτης της Sky ακολούθησε έξυπνη τακτική και παραμένει στην κορυφή της γενικής κατάταξης, διατηρώντας την διαφορά 1 λεπτού και 39 δευτερολέπτων από τον τον συμπατριώτη αλλά και ομόσταυλό του Κρις Φρουμ.

Τρίτος, ακριβώς 1 λεπτό και 50 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο παραμένι ο Τομ Ντουμουλάν. Οι τρεις τους τερμάτισαν ταυτόχρονα στο σκέλος της Κυριακής.

Η Δευτέρα είναι ημέρα ξεκούρασης για όλους τους ποδηλάτες, που πλέον θα μπουν από την Τρίτη στην τελική ευθεία του φετινού Tour de France με μια ημιορεινή διαδρομή 218 χιλιομέτρων.

Πηγή: gr.euronews.com

 

 

 

 

 

Tour de France: Διατηρεί την διαφορά στην κορυφή ο Τόμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.