B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ελληνικές συμμετοχές στο ”Mongolia Bike Challenge”

Ελληνικές παρουσίες μέτρησε φέτος ο επικός αγώνας Mongolia Bike Challenge, με τη συμμετοχή δυο αθλητών από τη χώρα μας.

Ο Γιώργος Έξαρχος και ο Σταύρος Κανελλέας ταξίδεψαν έως τη μακρινή Μογγολία για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του αγώνα με έξι συνολικά στάδια, 600 χιλιομέτρων και 10.000 υψομετρικών διαφορών.

georgex3georgex

Οι δυο συμμετέχοντες κατάφεραν χρησιμοποιώντας σωματική και ψυχική δύναμη να ποδηλατήσουν έξι συνολικά μέρες στη χώρα της Ασίας με την αχανείς εκτάσεις, αντιμετωπίζοντας καθημερινά σφοδρές και αναπάντεχες καιρικές αλλαγές που χαρακτηρίζουν αυτό το μέρος του κόσμου.

Είναι αξειοσημείωτο ότι λίγες εβδομάδες πριν και οι δυο εν λόγω αθλητές είχαν συμμετάσχει στον ελληνικό ποδηλατικό αγώνα Bike Odyssey. Ο μεν Γιώργος Έξαρχος στην διαδρομή των οκτώ ημερών και 620 χιλιομέτρων συνολικά, ο δε Σταύρος Κανελλέας στην τριήμερη διαδρομή των 220 χιλιομέτρων.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους δυο Έλληνες αθλητές που με σθένος και επιμονή κατάφεραν να γευτούν τη χαρά του τερματισμού και της επίτευξης του στόχου τους για δυο φορές μέσα σε λιγότερο από δυο μήνες, αντιμετωπίζοντας σε κάθε περίπτωση διαφορετικές αλλά εξίσου μεγάλες προκλήσεις, αποκομίζοντας εμπειρίες άξιες να διηγηθούν.georgex1georgex2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.