B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Στο Bogiatiland πέφτει η αυλαία του ανεπανάληπτου bmx tour!

RIDERS FOUND!

Park Sessions by Panagiotis Manaras 2

2500 χιλιόμετρα, 9 πόλεις, ένα βαν, 18 νικητές και 69 συνολικά διαγωνιζόμενοι συμπληρώνουν τα κομμάτια του πιο συναρπαστικού παζλ με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Μανάρα σε μια μοναδική αποστολή: να ανακαλύψει τους ανερχόμενους bmx riders.

 

Το tour σε όλη την Ελλάδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενδεικτικό της bmx σκηνής που δεν ησυχάζει ποτέ. Τον τελευταίο ένα μήνα, νέοι επίδοξοι riders 14 έως 18 ετών από την Αθήνα, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Πτολεμαΐδα, την Αλεξάνδρεια, τη Θεσσαλονίκη, τη Ναύπακτο, το Ηράκλειο, και τα Χανιά υποδέχτηκαν με τα ποδήλατά τους τον γνωστό αθλητή bmx, δείχνοντας τι μπορούν να κάνουν για να τον εντυπωσιάσουν. Κάθε σταθμός αποδείχτηκε και μια διαφορετική εμπειρία, όπως άλλωστε μας ενημέρωνε ο Παναγιώτης μέσω του www.manarasparksessions.gr.

 

Ανάμεσα στους riders που συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης τους για να συναντήσουν τον ταλαντούχο bmx αναβάτη, υπήρξαν και εκείνοι, 18 συνολικά, που ξεχώρισαν με τις φιγούρες και την τεχνική τους. Μαζί με ακόμη πέντε προσκεκλημένους του Παναγιώτη, θα βρεθούν όλοι μαζί στις 29 και 30 Ιουνίου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στο ανανεωμένο Bogiatiland στον Άγιο Στέφανο Αττικής!

 

Εκεί θα πέσει η αυλαία του «Park Sessions by Panagiotis Manaras» με ένα διήμερο workshop για τους 23 εκλεκτούς καλεσμένους riders. Tricks, στιλ και ταλέντο θα δώσουν ρέστα!

Park Sessions by Panagiotis Manaras 1

 

-//-

Όλα τα νέα για το «Park Sessions by Panagiotis Manaras» εδώ:

 

www.manarasparksessions.gr

#parksessions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.