B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Το Sfendami Mountain Festival στο ΜAVROVO TOUR 2013

 

Δελτίο τύπου

mixalis

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα 2ήμερο με πάρα πολλά χιλιόμετρα αλλά και αρκετή δράση για την αποστολή του  SMF στο Mavrovo – ΜAVROVO TOUR  2013. Το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της γειτονικής χώρας των Σκοπίων. Περισσότεροι από 1000 ποδηλάτες βρέθηκαν στο Mavrovo το 2ήμερο εκ των οποίων 270 συμμετείχαν στους 2 αγώνες της Κυριακής. Αγώνας marathon 92 χμ και αγώνας 42 χιλ. Η ομάδα του Sfendami Mountain Festival έδωσε το παρόν με 4μελή αποστολή και ταυτόχρονη προβολή του Festival.

Πολύ μεγάλη διάκριση για τον αθλητή της ομάδας του SMF, Μιλίδη Μιχάλη – με την κατάκτηση της 2ης θέσης στον αγώνα marathon των 92 χμ. με χρόνο 4.09. H διαδρομή πολύ απαιτητική με συνολικά υψομετρικά 2800 μέτρα κινούμενη πάνω από τα 1400-1500 μέτρα μέσα σε αλπικό τοπίο. Λεπτομέρειες στέρησαν την 1η θέση από τον Μιχάλη καθώς από την αρχή οδηγούσε τον αγώνα αντιμετωπίζοντας 6 αθλητές της Energi  οι οποίοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα λειτούργησαν ομαδικά.

mixalis

Στις 21-22 Ιουνίου η διοργάνωση  Sfendami Mountain Festival θα βρίσκεται στο  Pamporovo Mountain Bike Park για την προβολή του, καθώς και για τη συμμετοχή στον αγώνα Downhill του αθλητή Ιωάννου Ιωάννη με τα χρώματα του SMF.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την φθινοπωρινή διοργάνωση Sfendami Adventure Experience που από φέτος εκτός του Night  Trail και  Enduro  Race μέσα στο διήμερο εντάσσεται και το Eliminator Race – μια νέα δράση που απευθύνεται σε όλους!

Ενημερωθείτε για όλες της εξελίξεις στο  www.sfendami.gr

    …..

Το sfendami adventure   experience είναι διήμερη αθλητική διοργάνωση ορεινών δράσεων που διοργανώνεται στην Σφενδάμη Πιερίας για 4η συνεχόμενη χρονιά με κέντρο εκδηλώσεων τον λόφο του προφήτη Ηλία στις 28-29 Σεπτεμβρίου

Δείτε αναλυτικά: προκηρυξη SFENDAMI ADVENDURE EXPERIENCE 2013

Adv

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.