B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Giro d’Italia: O Cavendish επικράτησε στο 6ο ετάπ – Στη 15η θέση ο Ταμουρίδης!

 

_67507016_67507015

 

 

 

 

 

 

Ο  Βρετανός Mark Cavendish κέρδισε με ένα  γρήγορο ομαδικό σπριντ στο τέλος του 6ου σταδίου του  Giro d’Italia …

Ο σπρίντερ της Omega Pharma-Quick Step επωφελήθηκε από τους επιδέξιους χειρισμούς του συναθλητή του Steegmans Gert στην τελική ευθεία και νίκησε με διαφορά ενός ποδηλάτου  τους αντιπάλους Elia Viviani (Cannondale) και Matt Goss (Orica-GreenEdge).  Αυτή ήταν η δωδέκατη νίκη του Cavendish στη διοργάνωση – και η δεύτερη για τον αγώνα 2013 μετά τη νίκη του στην έναρξη του Γύρου στη Νάπολη.  Ο 27χρονος  βρίσκεται πλέον και στην κορυφή της κατάταξης πόντων.  Ο Cavendish αφιέρωσε αυτή την νίκη στον Wouter Weylandt: «Είναι δύο χρόνια σήμερα από τον τραγικό του θάνατο», είπε, αναφερόμενος στην Βέλγο αναβάτη ο οποίος υπέστη μια μοιραία πτώση κατά την στο 3ο ετάπ του Giro 2011.

tam05O δικός μας Γιάννης Ταμουρίδης συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις  με την Euskaltel Euskadi τερματίζοντας 15ος στο ετάπ και τραβώντας πάνω του την προσοχή του ποδηλατικού κόσμου.
Η διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα με το λοφώδες, 177 χιλιομέτρων  7ο ετάπ  στην περιοχή Abruzzoμία πρόκληση  για τα μεγάλα φαβορί του αγώνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.