B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Bike Odyssey – Ο πιο σκληρός αγώνας mtb είναι πραγματικότητα!

 

16 ημέρες έμειναν για την εκκίνηση στη Λάιστα Μετσόβου …

AFISA BIKE ODYSSEY 32x48Η Πίνδος, η μεγαλύτερη οροσειρά της Ελλάδας, θα φιλοξενήσει εφέτος για πρώτη φορά τον πιο σκληρό αγώνα ποδηλασίας, την ποδηλατική Οδύσσεια ή αλλιώς το Bike Odyssey. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 26 Μαίου από τη Λαΐστα (ή Λάιστα) -χωριό της περιοχής Ζαγορίου Ιωαννίνων- και θα καταλήξει στην Αμφίκλεια του νομού Φθιώτιδας κοντά στον Παρνασσό.

Ένας οχταήμερος αγώνας ποδηλασίας που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να κερδίσει αρκετούς οπαδούς. Τα ενδιάμεσα ορεινά χωριά που διασχίζει είναι συνολικά 41, ενώ οι ενδιάμεσοι σταθμοί είναι: Ανθούσα Τρικάλων, Αργιθέα Καρδίτσας, Άγραφα Καρδίτσας, Μεγάλη Κάψη Φθιώτιδας, Αθανάσιος Διάκος ή Άνω Μουσουνίτσα Φωκίδας και Γραβιά Φωκίδας.

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας!

To “Bike Odyssey” έρχεται σε άλλες δύο εκδοχές για όσους λάτρεις του mtb θέλουν να γευτούν λίγο από τη μαγεία του αγώνα. Πρόκειται για τον τριήμερο αγώνα «3-Day Odyssey» που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τα 3 τελευταία ετάπ του οχταήμερου Bike Odyssey και το μονοήμερο «1-Day Odyssey» που θα διεξαχθεί παράλληλα με το τελευταίο ετάπ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες στα sites:

www.bikeodyssey.gr

www.mtbxpert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.