B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Poikilo Rocky Mountain – Μία απίστευτη εμπειρία trail running στο Ποικίλο όρος…

Poikilo “Rocks” …

poikil1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έναν αξέχαστο αγώνα ορεινού τρεξίματος απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Ποικίλο όρος την Κυριακή 14 Απριλίου. Οι μοναδικές ορεινές διαδρομές, η άριστη διοργάνωση και η πανέμορφη θέα σε συνδυασμό με τον καλό καιρό χάρισαν στους περίπου 170 συμμετέχοντες μία μοναδική εμπειρία.

Η μεγάλη διαδρομή είχε συνολικό μήκος 22.500 μέτρα, συνολική θετική υψομετρική τα 1052 μέτρα και ήταν γεμάτη με πολλά τεχνικά μονοπάτια, μία πραγματική πρόκληση ακόμη και για τους πιο καλούς του είδους. Η δύναμη, η αντοχή και η τεχνική δοκιμάζονταν και οι εναλλαγές στα ανηφορικά και κατηφορικά τμήματα έκαναν τη διάσχιση πολύ ενδιαφέρουσα. Αποζημίωση για τα ανηφορικά κομμάτια η συναρπαστική θέα του βουνού.

Όσοι συμμετείχαν στα 7 χλμ.  δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν αφού η διαδρομή πρόσφερε αρκετές προκλήσεις και ανέβαζε την αδρεναλίνη. Σε μία καλή αναλογία για το μήκος της, η διαδρομή περιείχε απαιτητικά ανηφορικά και χορταστικά κατηφορικά τμήματα, με περάσματα από μοναδικά τοπία.

Μεγάλος νικητής των 22χλμ. ο Χρήστος Μαυρίκιος με χρόνο 2.06.31. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Σταύρος Στεφανής με τον Νίκο Κωστόπουλο να ακολουθεί στην τρίτη θέση. Στο βάθρο για την κατηγορία 18-40 βρέθηκαν κατά σειρά οι Μαυρίκιος, Γουβαίλης και Πλαβούκος, για την κατηγορία 41-55 οι Στεφανής, Κωστόπουλος και Α.Κανελλόπουλος και για την 55+ οι Μπάγιος, Δ. Κανελλόπουλος και Δίπλας. Στις γυναίκες της μεγάλης διαδρομής η Βίκυ Αναστασιάδου είχε τα πρωτεία  με την Δήμητρα Δήμα και την Όλγα Βαρτζιώτη στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στη μικρή διαδρομή την πρωτιά είχε ο Γιώργος Καραβίδας με 0.35’.26’’, με τους Παύλο Γούδα και Γιώργο Χρονόπουλο να ακολουθούν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. H Βασιλική Κεμαλάι έκανε τον καλύτερο χρόνο από τις γυναίκες τις μικρής διαδρομής. Στη 2η και 3η οι Α. Θωμά και Τατιάνα Ράντου.

Ανεπίσημα αποτελέσματα: https://www.chronosystems.gr/

Ευχαριστούμε τον Π.Δ.Σ. «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» για την όμορφη διοργάνωση και περιμένουμε το Poikilo Rocky Mountain 2014!

bncycling.com

vathro1 vathro2 vathro3 vathro4 vathro5 vathro6

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.