B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με εφτά συμμετοχές η BN cycling στο “Poikilo Rocky Mountain”

 
Δελτίο τύπου
 

batisΔυναμικό παρόν έδωσε η ομάδα σε έναν ακόμη αγώνα. Αυτή τη φορά η B&N Cycling δοκίμασε με επιτυχία τις αντοχές της στα μονοπάτια του Ποικίλου όρους λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα trail running “Poikilo Rocky Mountain” που διοργάνωσε ο ΠΔΣ «Οδυσσέας» την Κυριακή 14/4.

Σε ένα δύσκολο και απαιτητικό αγώνα οι αθλητές της διαδρομής των 22 χλμ. έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο Γιώργος Μπατής συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και παρά τον τραυματισμό του τερμάτισε στην 9η θέση της γενικής και στην 4η της κατηγορίας του με χρόνο 02:22:52! Δυνατά συνέχισε και ο Ευάγγελος Καζάκης τερματίζοντας στην 28η θέση της γενικής ανάμεσα σε 120 συμμετέχοντες. Αξιόλογη προσπάθεια και από τους Θεοφάνη Καραγιάννη και Χρήστο Μακρυγιάννη τερμάτισαν μαζί  και συμπλήρωσαν τις συμμετοχές της ομάδας για τη μεγάλη διαδρομή.

Στη διαδρομή των 7 χλμ. που επίσης απαιτούσε ικανότητες και αντοχή τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο νεαρότερος της παρέας, ο 13χρονος Ερμής Ταμπαρόπουλος (1.02.13) ακολουθούμενος από τον Αριστοτέλη Ταμπαρόπουλο και την Μαρία Τσούνη που αντιπροσώπευσε την ομάδα στη  κατηγορία των γυναικών.

kazakisbn1

Ένα σχόλιο στο Με εφτά συμμετοχές η BN cycling στο “Poikilo Rocky Mountain”

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.