B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Corfu Mountain Trail για τους λάτρεις του mountain running

 
Δελτίο Τύπου
 
new_1
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μένουν μόλις λίγες μέρες, από τον δεύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Κέρκυρα.  Το Corfu Mountain Trail θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που μέχρι τώρα έχουν εγγραφεί και να τους ευχηθεί καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία.  Επίσης θα ήθελε να τους ευχαριστήσει για την στήριξη τους στην μεγάλη αυτή προσπάθεια ώστε αυτός ο αγώνας να καθιερωθεί στο χώρο του ορεινού τρεξίματος στην χώρα μας.  Κατανοούμε τις δύσκολες συγκυρίες που η χώρας μας βιώνει, και τις θυσίες που οι περισσότεροι αθλητές θα κάνουν για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα του Corfu Mountain Trail.

Έτσι λοιπόν εκτός από τις μεγάλες παροχές προς τους αθλητές, και τα δώρα που θα δοθούν μετά τον τερματισμό, η οργάνωση του CMT κατάφερε και θα προσφέρει σε όλους τους αθλητές, αλλά και τους φίλους του ορεινού τρεξίματος, μια σημαντική εκδήλωση στα πλαίσια του αγώνα.   Διαχρονικά, ο καλύτερος  Έλληνας αθλητής ορεινού τρεξίματος, ο Νίκος Καλοφύρης με περισσότερους από 45 μεγάλους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πάρα πολλές πρώτες θέσεις και διακρίσεις θα είναι μαζί μας .

Στα πλαίσια του CMT, και ειδικά το Σάββατο 2/2/2012, και ώρα 17:00 με 18:30 στην κεντρική αίθουσα της πινακοθήκης στα παλαιά ανάκτορα της Κέρκυρας ο Νίκος Καλοφύρης σε ένα σεμινάριο προπονητικής με τίτλο « Από την θεωρία στην Πράξη»  θα μοιραστεί με όλους τους συμμετέχοντες τις γνώσεις του και την τεράστια εμπειρία του στο ορεινό τρέξιμο.  Το σεμινάριο αυτό μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες του CMT.  Είναι τιμή μας που θα έχουμε μαζί μας έναν τόσο μεγάλο αθλητή και θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε από αυτόν.

Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές κλείνουν στις 31/1/2012.  Σας περιμένουμε όλους να αγωνιστούμε στα πανέμορφα μονοπάτια της Κέρκυρας, μέσα από ελαιώνες που στέκουν αιώνες, και να θαυμάσουμε τη θέα του Ιονίου και της Αδριατικής πάνω από τις κορυφές της Μέσης Κέρκυρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.