B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Στις 7 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εγγραφές για το Cretan Cycling Challenge

CCC NEW 2013 LOGO

Ο αγώνας ‘Cretan Cycling Challenge’ είναι ένας από τους  προκριματικούς αγώνες, για πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 το οποίο θα διεξαχθεί στο Τρέντο της Ιταλίας, δίνοντάς σας ταυτόχρονα την ευκαιρία να συνδυάσετε τη θάλασσα και τις εξοχές μέσα από ένα αγώνα που διασχίζει διαδρομές μέσα σε ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές, πλατάνια και καστανιές. Η εκκίνηση και ο τερματισμός βρίσκεται μπροστά από το υδροψυχαγωγικό πάρκο της ‘Λιμνούπολης’ μόλις 7 χλμ. από το κέντρο των Χανίων. Το πάρκο υπόσχεται σε όλους τους συμμετέχοντες και τις οικογένειες τους μια υπέροχη ανάμνηση, αφού μπορούν να απολαύσουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες σε συνδυασμό με τη Κρητική φιλοξενία.

Δελτίο τύπου:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Sports Promotion Hellas διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά ένα Παγκόσμιο κύπελλο Ποδηλασίας master & amateur στα Χανιά.

Σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας και τα παρακάτω:
– Οι αγώνες περιλαμβάνουν τέσσερις αγωνιστικές ημέρες μεταξύ 17-20 Μαΐου με τη προσθήκη ενός νυκτερινού κριτεριουμ στις 18 Μαΐου και τα Βενιζέλεια στις 20 Μαΐου για όλες τις κατηγορίες.

– Η επίσημη έναρξη των εγγραφών ξεκινά στις 7 Φεβρουαρίου.

– Εγγραφείτε πριν τις 31 Μαρτίου και κερδίστε μια δωρεάν 3ημερη διαμονή-διατροφή στο πολυτελές ξενοδοχείο των αγώνων ΜΙΝΟΑ PALACE.

– Σημειώνετε ότι, φέτος μετά από αίτημα πολλών συμμετεχόντων της περυσινής διοργάνωσης στον αγώνα της μιας στροφής του Cretan Cycling Experience, θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι σε κάθε κατηγορία χωριστά με μετάλλια του διοργανωτή!

– Οι 5 πρώτοι που θα εγγραφούν, αυτόματα κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο κύπελλο στην Ιταλία με την επωνυμία Charly Gaul που θα διεξαχθεί μεταξύ 19-21 Ιουλίου στη πόλη Τρέντο, εκεί που θα διοργανωθεί και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013.

– Θα υπάρξει ακτοπλοϊκή έκπτωση με την ΑΝΕΚ LINES που θα ανακοινωθεί σύντομα.

– Θα υπάρξουν ειδικές τιμές στα ξενοδοχεία της διοργάνωσης. Πληροφορίες σύντομα στο www.sphellas.com.

– Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.sphellas.com.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.