B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλείνει η Ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πίστας!

Κατέβηκε τα 10″  ο Βολικάκης  – έκανε 9΄΄954/1000 !!

BOLI

 

 

 

 

 

 

Με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Πρωταθλητή μας Χρήστο Βολικάκη (9.954) και ατομικό ρεκόρ από τον αδελφό του Ζαφείρη (10.063) στα προκριματικά της ταχύτητας 200 μ., έκλεισαν οι Ελληνικές συμμετοχές στο 3ο και τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Πίστας στην πόλη Αγουασκαλιέντες του Μεξικού. Παρά την πολύ καλή εμφάνισή τους όμως, δεν κατάφεραν να προκριθούν στην 16άδα του αγωνίσματος, αφού κατέλαβαν την 20η και 34η θέση αντίστοιχα, μεταξύ 49 συμμετασχόντων. Πάντως, σημαντικό ρόλο στις πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών στο αγώνισμα, αποτέλεσε το γεγονός ότι η πόλη του Μεξικού ευρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο.

Τελικός  του Κέϊριν: ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ

Την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται απέδειξε ο πρωταθλητής μας Χρήστος Βολικάκης, αφού κατάφερε με μεγαλειώδεις εμφανίσεις να προκριθεί εύκολα στην 6αδα του τελικού του Κέϊριν, παίρνοντας την 2η θέση στην 4η σειρά του 1ου γύρου και την 1η θέση στη 2η σειρά του 2ου γύρου. Στον τελικό όμως που διεξήχθει τις πρώτες πρωϊνές ώρες (βράδυ στην πόλη Αγουασκαλιέντες του Μεξικού), οι κριτές τον υποβίβασαν στην τελευταία θέση (6ος), αιτιολογώντας την απόφασή τους αυτή ότι μπήκε στο κουλουάρ του σπρίντ, ενώ ήδη ήταν κατηλλειμένο από άλλο αθλητή. Πάντως και η 6η θέση αποτελεί επιτυχία για τον Πρωταθλητή Ευρώπης του 2012, ο οποίος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δίκαια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αθλητές του Κέϊριν στο κόσμο. Εξάλου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μετάλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας που θα διεξαχθεί τον Φλεβάρη στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Νικητής στο αγώνισμα αναδείχθηκε ο Ολλανδός BUCHLI Matthijs, ενώ δεύτερος ήταν ο WATANABE Kazunari της CCT και τρίτος ο Γάλλος  PERVIS Francois.

Πηγή: hellenic-cycling.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.