B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Pearl Izumi Mountain Cup 2013


Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών PEARLIZUMI θα είναι ο μεγάλος χορηγός της σειράς, των τριών ορεινών αγώνων, οι οποίοι θα γίνουν στα βουνά της Αττικής.

Αναλυτικότερα οι ημερομηνίες και τοποθεσίες των αγώνων είναι:

1ος αγώνας, Κρυονέρι, 17 Φεβρουαρίου

2ος αγώνας, Πεντέλη, 10 Μαρτίου

3ος αγώνας, Πάρνηθα, 7 Απριλίου

 

Η σειρά απευθύνεται σε όλους τους δρομείς αγώνων βουνού ανεξαρτήτως επιπέδου αφού οι αποστάσεις είναι σχετικά μικρές (10-14χλμ) ενώ η τεχνική δυσκολία είναι μέτρια ώστε να μην τρομάζει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.

Για τους αρχάριους αθλητές θεωρούνται ιδανικοί αφού μπορούν με ασφάλεια να πάρουν γεύση αγώνων βουνού, σε μικρότερη όμως κλίμακα. Οι μέσου επιπέδου αθλητές  μπορούν να κάνουν ένα δυνατό τεστ και να συγκρίνουν τους χρόνους τους με προηγούμενες χρονιές ενώ για τους έμπειρους μπορεί να αποτελέσουν μία δυνατή προπόνηση προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες-στόχους της άνοιξης.

Η Trail Project έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του Κυπέλλου φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη χρονομέτρηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Θα υπάρχουν τρεις ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες είναι: Νέων Ανδρών (18-44), Ανδρών (45+) και Γυναικών (18+). Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει απονομή στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και μετάλιο για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι νικητές του Κυπέλλου θα κερδίσουν δώρα των χορηγών ενώ θα υπάρχει και κλήρωση δώρων μεταξύ όσων αθλητών πάρουν κατάταξη στο Κύπελλο.

Με τη βοήθεια της Pearl Izumi μειώνουμε το κόστος για τους συμμετέχοντες αλλά όχι την ποιότητα των παροχών, έτσι το κοστός συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά αγώνα.

Στόχος της σειράς είναι να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους δρομείς να έλθουν σε επαφή με τη φύση ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να γνωρίσουν όμορφες διαδρομές πολύ κοντά στον τόπο κατοικίας τους!

Στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr θα ενημερώνεστε για τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα όπου θα βρείτε και τις οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής.

Η οργανωτική επιτροπή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.